«Καρφί» Γκριγκόνις για Ράντονιτς: «Στην αρχή δεν είχαμε προπονητή»

«Καρφί» Γκριγκόνις για Ράντονιτς: «Στην αρχή δεν είχαμε προπονητή»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Μάριους Γκριγκόνις για τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεπεράσει πλέον για τα καλά τον Ντέγιαν Ράντονιτς με τον Χρήστο Σερέλη στον πάγκο του, ωστόσο κάποιοι δεν ξεχνούν τον Σέρβο…

Διαβάστε επίσης: Η σημασία της επίσκεψης Μελισσανίδη και Αλαφούζου σε Σπάτα και Κορωπί αντίστοιχα

Συγκεκριμένα μετά από μία ακόμα ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την 32η αγωνιστική της Euroleague, ο Μάριους Γκριγκόνις μίλησε στο «BNSports» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρώην τεχνικό των «πράσινων»,  αλλά όχι με τα καλύτερα λόγια, τονίζοντας ότι όταν την ομάδα προπονούσε ο Σέρβος, ήταν λες και δεν υπήρχε προπονητής.

«Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει αυτό που θα πω μα η αλλαγή προπονητή στην ομάδα άλλαξε τα πάντα (η έλευση Σερέλη κοινώς).

Στην αρχή (με τον Ράντονιτς στον πάγκο), δεν είχαμε προπονητή και ήταν πολύ δύσκολο για μας να λειτουργήσουμε. Ακόμα βέβαια και με τις αλλαγές που υπήρξαν, η βελτίωση που έχουμε δεν είναι αρκετή. Ακόμα χάνουμε αρκετά παιχνίδια. Υπάρχουν θετικά σημάδια βέβαια, αλλά ακόμα πρέπει να διανύσουμε μακρύ δρόμο», δήλωσε ο Γκριγκόνις και πέταξε το… καρφί του για τον Ράντονιτς.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως όπως τόνισε και ο Λιθουανός, η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Χρήστο Σερέλη δεν έχει βοηθήσει ιδιαίτερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ