Πανιώνιος: Ο Γιατζόγλου αντικατέστησε τον Ζιάγκο

Πανιώνιος: Ο Γιατζόγλου αντικατέστησε τον Ζιάγκο

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε την πρόσληψη του 68χρονου τεχνικού για τα τελευταία τρία παιχνίδια της regular season.

Με τον Στηβ Γιατζόγλου στον πάγκο του θα πορευτεί από εδώ και πέρα ο Πανιώνιος, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τον Βαγγέλη Ζιάγκο και το βράδυ της Πέμπτης ανακοίνωσε την πρόσληψη του 68χρονου τεχνικού.

Ο Γιατζόγλου, ο οποίος θα καθοδηγήσει τους «κυανέρυθρους» στα τελευταία τρία παιχνίδια της regular season, θα έχει το ίδιο τεχνικό επιτελείο που είχε και ο Ζιάγκος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ομάδα στην ανακοίνωσή της.

«Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Βαγγέλη Ζιάγκο. Στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, την ομάδα θα αναλάβει ο Στήβ Γιατζόγλου με τους ίδιους συνεργάτες στο τεχνικό επιτελείο».

Ο Πανιώνιος δίνει τη δική του μάχη για να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης τρεις στροφές πριν το τέλος να βρίσκεται στην 12η θέση, έχοντας 30 πόντους, όσους και ο 13ος Κόροιβος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ