Σπανούλης και Ραζνάτοβιτς συναντήθηκαν στη Βουλιαγμένη

Σπανούλης και Ραζνάτοβιτς συναντήθηκαν στη Βουλιαγμένη

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο γνωστός ατζέντης Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον φίλο και πελάτη του, Βασίλη Σπανούλη.

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς βρίσκεται όπως αποκάλυψε πλέον και ο ίδιος στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες και συναντήθηκε με τον Βασίλη Σπανούλη στη Βουλιαγμένη, με τον Σέρβο να μοιράζεται τη στιγμή στα social media.

Ο προπονητής του Περιστερίου είναι πελάτης του Ραζνάτοβιτς εδώ και πολλά χρόνια, από την εποχή που ήταν παίκτης και οι δυο τους φαίνεται πως είχαν την ευκαιρία να τα πουν σε ένα όμορφο τοπίο με θέα τη θάλασσα. Ο Ραζνάτοβιτς ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στο instagram και έγραψε χαρακτηριστικά:

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός, το δίχως γυρισμό ματς, οι αλλαγές στο Ρέντη και η 11άδα του Ανιγκό…

«Σήμερα στην Ελλάδα με τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος προετοιμάζεται για τα πρώτα playoffs της καριέρας του, σαν προπονητής. Παρότι δεν είναι ξένος με την ένταση και την πίεση των play-offs, έχοντας παίξει τόσες φορές ως αθλητής, αυτή τη φορά ως προπονητής, είναι διαφορετικό παιχνίδι. Η προσοχή και η επιμονή που έφερε ο Βασίλης Σπανούλης στην ομάδα, την οδήγησαν σε αυτό το επίπεδο στη διάρκεια της πρώτης χρονιάς του ως προπονητής, και παρόλο που αυτό είναι σαν μια νίκη για εκείνον και την ομάδα του, ξέρω πως ο Σπανούλης δεν θα είναι ευχαριστημένος μόνο με τη συμμετοχή. Είναι ένας νικητής με πνεύμα νικητή και του εύχομαι κάθε τύχη στο παιχνίδι της Κυριακής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ