AEK: Ξεπέρασε τον Μπουρούση και έγραψε ιστορία ο Γιάνκοβιτς

AEK: Ξεπέρασε τον Μπουρούση και έγραψε ιστορία ο Γιάνκοβιτς

Ο άσος της ΑΕΚ στο παιχνίδι με το Περιστέρι έκανε την 309η εμφάνισή του στη Basket League και μπήκε στην 50άδα της σχετικής, ιστορικής λίστας του επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς «έγραψε» την 309η εμφάνιση του στην Basket League κόντρα στο Περιστέρι bwin και με αυτήν μπήκε στην 50άδα της σχετικής, ιστορικής λίστας του επαγγελματικού Πρωταθλήματος (από το 1992-93).

Ο διεθνής φόργουορντ της ΑΕΚ ξεπέρασε τον Γιάννη Μπουρούση και τον Γιώργο Τσιάρα που είχαν από 308 εμφανίσεις στην κατηγορία και «έπιασε» στην 48η θέση της λίστας τον Λάζαρο Αγαδάκο.

Διαβάστε επίσης: Στην FC Hollywood τις ήττες τις ανταμείβουν με τριήμερα ρεπό!

Ακόμη ο Γιάνκοβιτς είχε οχτώ πόντους με τους οποίους έφτασε τους 2.433 και ανέβηκε στην 52η θέση της λίστας των σκόρερ, ξεπερνώντας τον Αντώνη Φώτση και τον Νίκο Μπάρλο που είχαν από 2.428.

Ο φόργουορντ της ΑΕΚ με τα τρία ριμπάουντ που μάζεψε χθες, έφτασε τα 1.200 στην κατηγορία.

Ακόμη για την «Ένωση»…

*Ο Δημήτρης Φλιώνης ήταν ο κορυφαίος της πραγματοποιώντας παράλληλα την καλύτερη φετινή εμφάνιση του. Ο διεθνής γκαρντ σημείωσε ατομικά ρεκόρ περιόδου με τους 17 πόντους, τα οχτώ ριμπάουντ και το 22 που είχε στο ranking.

Έμεινε μάλιστα έναν πόντο και ένα ριμπάουντ μακριά από τα ρεκόρ καριέρας του στην Basket League. Οι κορυφαίες επιδόσεις του παρέμειναν εκείνες των 18 πόντων που είχε με τον Άρη στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος 2020-21 κόντρα στο Μεσολόγγι και τα εννιά ριμπάουντ που είχε στη 18η αγωνιστική του περσινού Πρωταθλήματος με την ΑΕΚ κόντρα στον Ιωνικό.

Με τα επτά αμυντικά ριμπάουντ που είχε, ο Φλιώνης έφτασε και ξεπέρασε τα 300 μέσα από την 170ή εμφάνιση του στην Basket League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ