Η απάντηση του Παναθηναϊκού στον Μπέικον

Η απάντηση του Παναθηναϊκού στον Μπέικον

Η «πράσινη» ΚΑΕ έδωσε τη δική της απάντηση σε όσα υποστήριξε νωρίτερα ο Αμερικάνος εναντίον της.

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Παναθηναϊκός στα όσα του καταλόγισε ο Ντουέιν Μπείκον. Οι «πράσινοι» σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας έκαναν λόγο για κάκιστη συμπεριφορά του Αμερικανού άσου, όπως βιαιοπραγίες, που παρόλα αυτά προσπάθησαν να προστατέψουν.

Διαβάστε επίσης: Αυτοί σφυρίζουν τα ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής

H «πράσινη» ΚΑΕ αναφέρει μεταξύ άλλων: 

«Για μήνες προσπαθούσαμε να προστατεύσουμε τον ίδιο αλλά και τη φήμη της ομάδας από όσα ανήκουστα συνέβαιναν.

Δυστυχώς, όμως, αναγκαστήκαμε να λύσουμε τη συνεργασία μας με έναν άνθρωπο που δε σεβάστηκε ποτέ την ομάδα, τους κανόνες και τα αποδυτήριά της.

Σε μια ομάδα υπάρχουν εσωτερικοί κανονισμοί για ξενυχτια, κατανάλωση αλκοόλ, ουσιών, ωράρια, συμπεριφορές, βιαιοπραγίες και όλα όσα αφορούν την καθημερινότητά της.

Στον Παναθηναϊκό και στις αξίες του δεν χώρα κανείς που δεν τα σέβεται.

Κλείνοντας, ακόμη και αυτή τη στιγμή, δεν θα μπούμε σε αναλυτικές λεπτομέρειες από σεβασμό σε οποιονδήποτε έχει περάσει από την οικογένεια του Συλλόγου».

Όσον αφορά  τέλοςτους 4 σεκιούριτι που κατήγγειλε ο Αμερικανός άσος ότι υπήρχαν έξω από το σπίτι του, το «τριφύλλι» ανέφερε πως πράγματι μια δυο φορές φορές υπήρξαν άνθρωποι έξω από το σπίτι του, για να τον προστατεύσουν όμως, μετά από όσα είχε διαπράξει στη νυχτερινή Αθήνα ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος για τον ίδιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ