Το «Παλατάκι» δίνει πρόκριση…

Το «Παλατάκι» δίνει πρόκριση…

Καθοριστικός αγώνας στην Πυλαία.

Γράφει ο Κώστας Κούσης…

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Η Βόννη μπορεί να κερδίσε τη Μπράουνσβαϊγκ με διάφορα 12 πόντους και να δικαίωσε το πρώτο μέρος της χθεσινής μας πρότασης για να κερδίσει μέχρι 16, όμως για 2,5 πόντους δεν μας έκανε το χατίρι στο over, καθώς το συνολικό αποτέλεσμα των πόντων ήταν 167 και το δικό μας όριο ήταν στο 164,5.

Έτσι όμως είναι το στοίχημα στο μπάσκετ με τους πόντους να είναι σε… τεντωμένο σχοινί σε κάθε αγώνα, γι’ αυτό και θα συνεχίσουμε με την αισιοδοξία ότι θα μπορέσουμε σήμερα να επιστρέψουμε στις νίκες. Στο επίκεντρο μας η σημαντική σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα, όπου θα πάμε στοίχημα για το ποιος θα κερδίσει και θα πάρει την πρόκριση για την τετράδα του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ-Προμηθέας Προγνωστικά

Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα της έδρας  και φυσικά και την ψυχολογία που αυτή δίνει, όμως από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τη νίκη… ισοφάρισης μαζί τους, την Τετάρτη, με 77-63, οπότε είναι σε αρκετά καλή ψυχολογία και οι ίδιοι.

Φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει αρκετό κόσμο στο γήπεδο σήμερα, σε αντίθεση με τον πρώτο αγώνα όπου κέρδισε με 78-75 και έτσι θα μπορέσει να έχει έναν σύμμαχο σημαντικό για την κατάκτηση της νίκης. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» τερμάτισε τέταρτος στην κανονική περίοδο με ρεκόρ 13-9, ενώ η ομάδα της Πάτρας είναι στην 5η θέση, με ρεκόρ 12-10.

Xαρακτηριστικά για τον αγώνα δήλωσε ο κόουτς του ΠΑΟΚ, Φώτης Τακιανός: «Είναι ένα παιχνίδι όπου τα λάθη δεν διορθώνονται, ο νικητής συνεχίζει, ο ηττημένος πάει σπίτι του κι επειδή θέλουμε πολύ να είμαστε στην τετράδα, πρέπει να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Χρειάζεται συγκέντρωση, χρειάζεται προσοχή και υπομονή από την αρχή ως το τέλος». Δύσκολα θα παίξει ο Σλαφτσάκης, που χτύπησε στο πρόσωπο.

«Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι που θα φέρει την πρόκριση, αλλά θα πρέπει να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα, όμως και αυτός πλέον θα έχει άγχος, καθώς ο αγώνας της Κυριακής είναι με την πλάτη στο τοίχο και για εμάς, αλλά και για τον αντίπαλο μας» ανέφερε ο Βασίλης Μουράτος για τη σημερινή αναμέτρηση. Δεν έχει έχει κάποιο αγωνιστικό θέμα για σήμερα, ταξίδεψε πλήρης στη Θεσσαλονίκη.

Η τελευταία αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων δείχνει ότι υπάρχει μία ισορροπία η οποία διαταράσσεται μόνο από την… καλημέρα ή την επιστροφή κάποιου παίκτη. Ο ΠΑΟΚ λόγω έδρας έχει, κατά την εκτίμηση μας, το προβάδισμα για την κατάκτηση της νίκης, παρά το οποίο άγχος θα υπάρχει, για αυτό πιστεύουμε ότι θα μπορέσει να την κατακτήσει.

Όμως χωρίς να φορτσάρει επιθετικά καθώς και η σκοπιμότητα του αγώνα είναι μεγάλη. Γι’ αυτό θα πάμε στην επιλογή του άσου με το under 154,5 σε απόδοση 3,20 που βρίσκουμε στη Stoiximan, με την πεποίθηση ότι θα κυριαρχήσει το ρητό «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»…

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

15:45 ΠΑΟΚ-Προμηθέας | 1 και Under 154,5 (3,20)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ