Παπαμακάριος: «Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε τα Τρίκαλα»

Παπαμακάριος: «Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε τα Τρίκαλα»

Ο Μανώλης Παπαμακάριος μίλησε για το παιχνίδι του ΓΣΛ-Φάρου με τα Τρίκαλα (10/11, 16.30) και ξεκαθάρισε πως η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του.

Ο Μανώλης Παπαμακάριος αναφέρθηκε στο επερχόμενο ματς του Φάρου με τα Τρίκαλα, μίλησε για την μεταγραφή του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη στους Θεσσαλούς και ζήτησε τη βοήθεια και τη στήριξη του κόσμου της Λάρισας.

Αναλυτικά το blog του Παπαμακάριου στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Το «πρέπει» να συμβαδίζει με το «θέλω»

Επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή, η οποία μας έδωσε την ευκαιρία να δουλέψουμε αρκετά, όπως άλλωστε έκαναν και όλες οι ομάδες.

Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τα Τρίκαλα, τα οποία διαθέτουν μια εξαιρετική ομάδα και δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι έχουν ηττηθεί μόνον από Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Μάλιστα, προέρχονται και από μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Με την προσθήκη του Σοφοκλή, που όλοι γνωρίζουμε τις δυνατότητες του, ανέβηκαν κι άλλο επίπεδο και πιστεύω ότι θα κάνουν πολλές ζημιές στο πρωτάθλημα. Εμείς πρώτα απ’ όλα κοιτάμε όμως τη δίκη μας ομάδα και αν βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο τη δουλειά που κάναμε αυτές τις δυο εβδομάδες, πιστεύω πως θα κερδίσουμε.

Είναι από τις φορές που λες, ότι το «πρέπει» συμβαδίζει με το «θέλω». Έτσι, εμείς, πρέπει αλλά και θέλουμε να κερδίσουμε. Αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, σε αυτά τα ματς, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας ως έκτο παίκτη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ