Άρης : Κληρώνει αύριο για Καστρίτη

Άρης : Κληρώνει αύριο για Καστρίτη

Με τις πρώτες επαφές να έχουν γίνει σε καλό κλίμα, αύριο (25/5) θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες που θα δείξουν αν ο Άρης θα συνεχίσει με τον Γιάννη Καστρίτη στον πάγκο του και την επόμενη σεζόν.

Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Άρης είχε μια καλή πορεία στην Basket League, δεδομένου του μπάτζετ που είχε να διαχειριστεί ο Γιάννης Καστρίτης. Τερμάτισε στην 8η θέση μεταξύ 12 ομάδων (ρεκόρ 11-11) και πέρασε στα playoffs, όπου έπεσε πάνω στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Παρά τον αναμενόμενο αποκλεισμό, η γεύση που άφησε η παρουσία του Άρη στο πρωτάθλημα ήταν καλή. Για αυτό και οι πρώτες συζητήσεις που έγιναν μεταξύ της ομάδας και του 41χρονου προπονητή έγιναν σε θετικό κλίμα, με τον βασικό χρηματοδότη της ΚΑΕ, Αχιλλέα Ρουσιαμάνη να δίνει το παρόν.

Διαβάστε επίσης: Τους έκανε και το… τραπέζι ο Μπαλτάκος: Το δείπνο με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Το ραντεβού ανανεώθηκε για αύριο (25/5), όπου και θα γίνουν οι καταληκτικές συζητήσεις, με τη διάρκεια του προς διαπραγμάτευση συμβολαίου να είναι δύο χρόνια, ενώ θα γίνει και εκτενής συζήτηση επί όλων των αγωνιστικών θεμάτων ενόψει της νέας σεζόν.

Μια νέα σεζόν η οποία ξεκινά ωστόσο με μια σημαντική εκκρεμότητα που αφορά την συμμετοχή του Άρη στην Ευρώπη. Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ έχει καταθέσει το ενδιαφέρον της για να αγωνιστεί στο Basketball Cgampions League της σεζόν 2023-2024, ωστόσο δεν έχει υπάρξει ακόμα απάντηση από τη διοργανώτρια αρχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ