Τα… γύρισε ο μάνατζερ του Χεζόνια για την «πράσινη» ανάρτηση του (pic)

Τα… γύρισε ο μάνατζερ του Χεζόνια για την «πράσινη» ανάρτηση του (pic)

Ο ατζέντης του Μάριο Χεζόνια μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στα social media, δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, ωστόσο λίγες μέρες μετά έσπευσε να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε.

«Φωτιές» άναψε στις τάξεις των φιλάθλων του Παναθηναϊκού η ανάρτηση του ατζέντη του Μάριο Χεζόνια, Κρίστοφερ Χιλ, πριν από μερικές ημέρες.

Συγκεκριμένα, ο Χιλ αναδημοσίευσε στον λογαριασμό του στο twitter ένα βίντεο με τον Χεζόνια από όταν αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, γράφοντας τις λέξεις: «Faith and Belief», δηλαδή «Πίστη», οδηγώντας πολλούς να πιστέψουν ότι μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με την πολυπόθητη επιστροφή του Κροάτη στον Παναθηναϊκό. Οι σχέσεις του άλλωστε με την ομάδα είναι γνωστές όπως και η επιθυμία και των δύο κάποια στιγμή να φορέσει ο Χεζόνια και πάλι την «πράσινη» φανέλα.

Διαβάστε επίσης: Η πιο «εύκολη», η πιο ΜΕΓΑΛΗ νίκη!

Ωστόσο ο ατζέντης του τελικά, με νέο μήνυμα στα social media εξήγησε τι ακριβώς εννοούσε με την προηγούμενη ανάρτησή του λέγοντας: «Για να διορθώσω την παρεξήγηση. Πίστη στο τριετές πλάνο να γίνει πρωταθλητής Ευρώπης. Πίστη στην πρόοδο. Από ελεύθερος το 2020, πρωταθλητής Ευρώπης το 2023», ενώ σχετικά με τον Παναθηναϊκό ανέφερε:

«Όσο για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, πιστεύω ότι ο κόουτς Αταμάν θα φτιάξει ποιοτική ομάδα για το Final Four μέσα σε τρία χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ