Βεζένκοφ: «Μας πόνεσε ο τελικός με τη Ρεάλ – Θα τελειώσουμε όπως πρέπει τη σεζόν» (vid)

Βεζένκοφ: «Μας πόνεσε ο τελικός με τη Ρεάλ – Θα τελειώσουμε όπως πρέπει τη σεζόν» (vid)

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για τον χαμένο τελικό της Euroleague και τα συναισθήματα που επικρατούν, ενώ αναφέρθηκε και στην ολοκλήρωση της σεζόν και τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών της Basket League με τον ΠΑΟΚ και βρίσκεται ένα βήμα από την πρόκριση στους τελικούς, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος του αγώνα στη Θεσσαλονίκη, ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Ο Κόσμος των Σπορ» και αναφέρθηκε στον χεμένο τελικό της Euroleague από τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και τη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Καραπαπάς: «Οι αστείοι της ΕΠΟ και τα… τραπεζώματα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρέπει να συνεχίσουμε. Σίγουρα για εμάς που παλεύουμε όλο τον χρόνο και έχουμε αφιερώσει τη ζωή μας στο μπάσκετ πονάει όταν χάνεις έναν τελικό με τέτοιο τρόπο αλλά πρέπει να το ξεπεράσουμε. Σίγουρα δεν είναι το πιο φριχτό πράγμα στον κόσμο. Μας πονάει, δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου. Όταν είσαι δυόμιση λεπτά μακριά από το τρόπαιο και το βλέπεις να χάνεται. Αυτό είναι το μπάσκετ».

Για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού στα πλέι οφ της Basket League: «Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι στους τελικούς, δεν έχουμε περιθώριο λάθους. Θα είμαστε έτοιμοι. Νομίζω θα είμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι και θα τελειώσουμε όπως πρέπει τη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ