Οι στοιχηματικές θεωρούν πιο πιθανή την πρόκριση του Περιστερίου στους τελικούς από το να πάρει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα

Οι στοιχηματικές θεωρούν πιο πιθανή την πρόκριση του Περιστερίου στους τελικούς από το να πάρει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα

Οι αποδόσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος βλέπουν ως μεγάλο αουτσάιντερ τον Παναθηναϊκό, τόσο που το να προκριθεί το Περιστέρι στους τελικούς θεωρείται από τους μπουκς πιο πιθανό.

Η σειρά των ηιτελικών της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Περιστέρι θα κριθεί στο 5ο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, μετά τη νέα εντός έδρας επικράτηση της ομάδας του Σπανούλη απέναντι στους «πράσινους» με 76-71.

Το Περιστέρι πλήγωσε μάλιστα για τρίτη φορά, σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια (ένα στην κανονική διάρκεια, δύο στα ημιτελικά των playoffs) το «τριφύλλι» για να οδηγήσει τη σειρά σε Game 5.

Διαβάστε επίσης: Ζορίστηκε, αλλά συνεχίζει στο Roland Garros ο Τσιτσιπάς (3-1)

Αυτή μάλιστα είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί θα δώσει 5ο παιχνίδι για να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στους τελικούς του πρωταθλήματος, μετά και την περσινή σειρά κόντρα στη Λάρισα.

Οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν ήδη βγάλει αποδόσεις για το συγκεκριμένο ζευγάρι, με την πρόκριση για τον Παναθηναϊκό να δίνεται στο 1.25 και το Περιστέρι στο 4.75. Από την άλλη όσν αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός δίνεται… στο 11! Κάτι που σημαίνει ότι οι μπουκ θεωρούν πιο πιθανή την πρόκριση της ομάδας του Σπανούλη στους τελικούς από το να καταφέρει τελικά ο Παναθηναϊκός να σηκώσει το τρόπαιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ