Σλούκας: «Έχω βγάλει από το μυαλό μου την ήττα από τη Ρεάλ»

Σλούκας: «Έχω βγάλει από το μυαλό μου την ήττα από τη Ρεάλ»

Όσα είπε ο Κώστας Σλούκας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ και την πρόκριση των «ερυθρόλευκων» στους τελικού της Basket League.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ στον τρίτο ημιτελικό της Basket League και πήρε την πρόκριση για τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κώστας Σλούκας μίλησε, για τη «σκούπα» των Πειραιωτών κόντρα στον ΠΑΟΚ και ξεκαθάρισε πως το Final 4 της Euroleague και ο χαμένος τελικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν υπάρχει πλέον στο δικό του μυαλόμ σε αντίθεση με κάποιους συμπαίκτες του.

Διαβάστε επίσης: Η mission impossible αποστολή του Παναθηναϊκού στο Champions League: Κλείδωσαν οι υποψήφιοι αντίπαλοι των Πράσινων και…

Αναλυτικά όσα είπε ο Σλούκας στην ΕΡΤ:

Για το ματς με τη Ρεάλ και την προσέλευση του κόσμου στο ΣΕΦ:

«Δύσκολη η ήττα από τη Ρεάλ. Γιατί ελέγχαμε το ματς και ήμασταν μια ανάσα από τον τίτλο. Δουλειά μας είναι να προχωράμε. Δεν το έχω στα μυαλό μου προσωπικά, το έχω βγάλει, άλλοι το σκέφτονται. Για τον κόσμο είναι μία αναγνώριση για την προσπάθεια που κάνουμε».

Για τη συνέχεια:

«Είναι το πρωτάθλημα ο βασικός το στόχος. Εμείς κοιτάμε να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι. Περιμένουμε τον αντίπαλο του τελικού αρχής γενομένης από το ΣΕΦ».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα και ο κόουτς Τακιανός έχει δώσει διαπιστευτήριά και πέρυσι. Καλή συνέχεια στους μικρούς τελικούς».

Για το αν περιμένει ζώνη στους τελικούς όπως έκανε η Ρεάλ:

«Δεν με ενδιαφέρει η ζώνη ή όχι. Και ο ΠΑΟΚ το έκανε και σήμερα στην αρχή και το πλήρωσε. Με νοιάζει το πως θα είμαστε εμείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ