Κασελάκης: «Ξεκάθαρα ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, αλλά πάμε χωρίς φόβο»

Κασελάκης: «Ξεκάθαρα ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, αλλά πάμε χωρίς φόβο»

Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε για το πέμπτο παιχνίδι των ημιτελικών της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το Περιστέρι έχει καταφέρει να φέρει τη σειρά κόντρα στον Παναθηναϊκό σε πέμπτο ματς, και θα διεκδικήσει τις πιθανότητές του για να είναι εκείνο που θα βρεθεί στους τελικούς απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι τονίζοντας πως οι Πράσινοι είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη θα πάνε δίχως φόβο να διεκδικήσουν τη νίκη.

Oι δηλώσεις που έκανε ο Λεωνίδας Κασελάκης:

«Έχουμε μπροστά μας το πέμπτο παιχνίδι της σειράς, μέχρι στιγμής, οι έδρες έχουν παίξει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο. Εμείς, έχουμε κερδίσει τρεις φορές τον Παναθηναϊκό απο την αρχή της χρονιάς, το ίδιο κι εκείνος στην έδρα του.

Ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ είναι πολύ δυνατή ομάδα, βρίσκει πολύ καλό ρυθμό και για μας το πρωτεύον είναι να σταματήσουμε τον ρυθμό του αντιπάλου και να μπορέσουμε να περιορίσουμε τα δυνατά του σημεία.

Εύχομαι ο κόσμος να ευχαριστηθεί το παιχνίδι, γιατί είναι πολύ ωραίο η ημιτελική σειρά να είναι αμφίρροπη και να μην είναι προκαθορισμένο το ζευγάρι του τελικού.

Ξεκάθαρα ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, αλλά εμείς με τη σειρά μας θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, με σεβασμό στον αντίπαλο, αλλά χωρίς φόβο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ