Κάνααν: «Θέλω να είμαι στον Ολυμπιακό όσο περισσότερο γίνεται»

Κάνααν: «Θέλω να είμαι στον Ολυμπιακό όσο περισσότερο γίνεται»

Ο Αϊζάια Κάνααν μίλησε για την παραμονή του στην Ελλάδα παρά το «κόψιμό» του από το ρόστερ της Basket League, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Αϊζάια Κάνααν για τη φετινή σεζόν ολοκληρώθηκαν. Ο Αμερικανός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος κι έτσι δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Ο Κάνααν σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή «ΤΖΑΜΠΟΛ» της ΕΡΤ, μίλησε για την απόφασή του να παραμείνει στην Ελλάδα και να στηρίξει τους συμπαίκτες του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παρόλο που εκείνος δεν αγωνίζεται, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του στην ομάδα του Πειραιά.

Διαβάστε επίσης: Ο Φορτούνης άλλαξε – Γιατί πήγε στο Ρέντη τη Δευτέρα, πώς τον «επηρέασε» η Εθνική και η μεγάλη αγωνία!

Όσα είπε ο Κάνααν:

Για τη φετινή σεζόν: «Ήταν μία καλή σεζόν με πολλά πάνω και κάτω. Μία νέα ομάδα, προσπάθησα να είμαι υπομονετικός και να δω τι μπορώ να προσφέρω. Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι παίκτες εδώ και μου έδειξαν τον δρόμο. Ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία».

Για τον τελικό με τη Ρεάλ: «Ήταν σκληρός ο τρόπος. Όλα όσα δούλεψες τη χρονιά είναι μπροστά σου. Εμείς βρεθήκαμε στην πλευρά που ηττήθηκε. Κρίθηκε στο σουτ».

Για το ότι κόπηκε από το ελληνικό ρόστερ: «Είμαι ανταγωνιστικός παίκτης. Ήταν απογοητευτικό. Συνεχίζω τη δουλειά και να βοηθάει την ομάδα. Ακόμα μαθαίνω από αυτούς. Θέλω να είμαι καλός συμπαίκτης και να δείξω την στήριξη μου».

Για το ότι έμεινε στην Ελλάδα μετά την Ευρωλίγκα: «Δεν θα άφηνα ποτέ την ομάδα μου. Ποτέ δεν θα τους άφηνα. Είμαι εδώ για να τους υποστηρίζω. Δεν είναι δικό μου θέμα αν θα μείνω. Θα ακούσω τον μάνατζερ μου και τους ανθρώπους μου. Θέλω να είμαι στον Ολυμπιακό όσο περισσότερο γίνεται».

Για το ματς που θα ήθελε να παίξει ξανά: «Τον τελικό που ήταν και τα γενέθλια μου. Έκανα ό,τι μπορούσα».

Για το που θέλει να είναι τον Οκτώβριο του 2023: «Θέλω να είμαι κάπου, όπου θα με θέλουν και θα νιώθω καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ