Η πρώτη Ισπανική… καραμπόλα για τον πάγκο του Ολυμπιακού – «Εξέλιξη στη Βιγιαρέαλ με τον Κίκε Σετιέν»

Η πρώτη Ισπανική… καραμπόλα για τον πάγκο του Ολυμπιακού – «Εξέλιξη στη Βιγιαρέαλ με τον Κίκε Σετιέν»

Ο ιδιοκτήτης της Βιγιαρέαλ δημοσιοποίησε πριν από λίγο ότι «καπετάνιος» στο «Κίτρινο Υποβρύχιο» παραμένει ο Κίκε Σετιέν.

Συνέβη πριν από λίγο στην Ισπανία και ήδη η είδηση κυκλοφορεί και οπλοφορεί στο twitter. Ο ισχυρός άνδρας της Βιγιαρεάλ, Φερνάντο Ρόιγ, δημοσιοποίησε πως ο Κίκε Σετιέν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του και για την επόμενη σεζόν.

Είχε +1 στο συμβόλαιο του ο 64χρονος προπονητής. Φαίνεται πως πλέον είναι γεγονός ότι θα το κάνει χρήση και αυτή η εξέλιξη έχει ως και… ελληνική μετάφραση. Γιατί; Διότι το όνομα του Σετιέν κυκλοφορούσε τις τελευταίες ημέρες και στο ρεπορτάζ αναφορικά με τον επόμενο προπονητή του Ολυμπιακού. Προσωπικός φίλος του Αντόνιο Κορδόν ο Σετιέν, φέρονταν ως ένας από εκείνους της Ισπανικής λίστας των Ερυθρόλευκων.

Διαβάστε επίσης: Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Κουρμπέλης!

Πλέον λοιπόν αν όσα λένε οι Ίβηρες είναι σωστά, ο άλλοτε τεχνικός της Μπαρτσελόνα και της Μπέτις δεν αποτελεί μέρος της… εξίσωσης. Και δεν είναι «διαθέσιμος» και ο πάγκος του για άλλους Ισπανούς που τον «καλόβλεπαν». Ο Άντονι Ιραόλα για παράδειγμα θεωρούνταν ως ένας βασικός υποψήφιος για να πάρει αυτή τη δουλειά αν ο Σετιέν αποχωρούσε.

Ο Ιραόλα που σίγουρα κάπου θα τον έχει πάρει το… μάτι σας, όλο αυτό το διάστημα και στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Θα φύγει από τη Ράγιο Βαγιεκάνο σε λίγες ημέρες ο 40χρονος προπονητής και ήδη το όνομα του κυκλοφορεί σε πολλά και διάφορα σενάρια. Το γεγονός ότι βγήκε από το… κόλπο η Βιγιαρέαλ στην προκειμένη περίπτωση μοιάζει σίγουρα με θετική εξέλιξη για τον Ολυμπιακό αν και μεταξύ μας ο συγκεκριμένος αναμένεται να έχει πολλές και διάφορες προτάσεις. Και από την Ισπανία αλλά και από την Αγγλία…

όπως και να έχει; Το ντόμινο που περιμένουν οι Ερυθρόλευκοι, ξεκίνησε. Και αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να μας κάνει (όλους) σοφότερους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ