ΑΕΚ : Έκλεισε Νετζήπογλου η ΑΕΚ! ( vid)

ΑΕΚ : Έκλεισε Νετζήπογλου η ΑΕΚ! ( vid)

Η ΑΕΚ συμφώνησε προφορικά με τον Όμηρο Νετζήπογλου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες μέρες από τον Άρη, στον οποίο αγωνιζόταν από το 2017.

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε μια κίνηση με στόχο την ενδυνάμωση του ελληνικού της κορμού, καθώς ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Όμηρο Νετζήπογλου.
Ο 20χρονος σούτινγκ γκαρντ (1,96μ.) έμεινε ελεύθερος από τον Άρη, ο οποίος του έκανε πρόταση ανανέωσης για τρία χρόνια, ωστόσο εκείνος προτίμησε την καλύτερη προσφορά της ΑΕΚ.

Ο Νετζήπογλου, ο οποίος έχει περάσει από όλες τις μικρές εθνικές ομάδες ενώ έχει κληθεί και στην Εθνική Ανδρών (χωρίς να πάρει χρόνο συμμετοχής ). Φέτος είχε 5,6 πόντους (39,6% στα τρίποντα), 1,9 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 19,6 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Διαβάστε επίσης: Εξω φρενών ο Μουρίνιο: Τα «έχωσε» στον Άντονι Τέιλορ στο πάρκινγκ του γηπέδου (vid)

Αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή της ΑΕΚ, καθώς είχε προηγηθεί η ανακοίνωση για την απόκτηση του Ζώη Καράμπελα, ο οποίος είχε συμφωνήσει από πέρσι, αλλά φέτος αγωνίστηκε στην Πάτρα και τον Απόλλωνα.

Πρόκειται για έναν παίκτη που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του, όμως στα 20 του πια αναμένεται να κάνει το step up και να ανέβει επίπεδο αγωνιζόμενος και εκτός των ελληνικών συνόρων σε μια διοργάνωση όπως είναι το Basketball Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ