Ετοιμάζει βαλίτσες για Ιταλία ο Τόμπσον της Μπασκόνια

Ετοιμάζει βαλίτσες για Ιταλία ο Τόμπσον της Μπασκόνια

Μετά από μια καλή σεζόν στην Μπασκόνια, ο Ντάριους Τόμπσον θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Euroleague, αλλά το πιθανότερο είναι να μετακομίσει στην Ιταλία.

Η Μπασκόνια ολοκλήρωσε τη σεζόν της σε Euroleague και Ισπανία. Η ήττα από τον Ολυμπιακό στο τελευταίο ματς της regular season την άφησε εκτός playoffs, ενώ στην ACB αποκλείστηκε γρήγορα μόλις στον πρώτο γύρο των playoffs από την Μπανταλόνα.

Σε όλη την πορεία της Μπασκόνια, σημαντικό ρόλο έπαιξαν δύο Αμερικανοί νεοφερμένοι γκαρντ, ο Ντάριους Τόμπσον και ο Μάρκους Χάουαρντ οι οποίοι έδεσαν πολύ καλά μεταξύ τους και παρουσίασαν σπουδαία πράγματα στο παρκέ τόσο εντός όσο και εκτός των τειχών.

Διαβάστε επίσης: Λάιντνερ: Φόβοι για ρήξη χιαστού! (pic)

Αυτές οι επιδόσεις όπως είναι αναμενόμενο έχουν τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ανταγωνιστών των Βάσκων στην Euroleague και όπως φαίνεται η πρώτη κρούση για τον Νταριους Τόμπσον είναι γεγονός, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής El Correo.

Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για στενό πρέσινγκ της Αρμάνι Μιλάνο στον παίκτη, με τους Ιταλούς να είναι πρόθυμοι να πληρώσουν στην ομάδα του το buy out που προβλέπει το συμβόλαιό του και ανέρχεται στις 600.000 ευρώ.

Στην rookie season του στην Euroleague ο 28χρονος Τόμπσον έδειξε πολύ καλά δείγματα και είχε μια πολύ γεμάτη σεζόν. Συμμετείχε σε 33 από τα 34 ματς, αγωνιζόμενος κατά μέσο όρο 27′ με 12.6 πόντους, 3.2 ριμπάουντ, 6.7 ασίστ για 2.7 λάθη και 1.7 κλεψίματα, με PIR που άγγιξε τις 17.1 μονάδες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ