Στον… αέρα η επόμενη μέρα για τους Γουόριορς – Κοιτάζουν με αγωνία τις εξελίξεις στον Σαν Αντόνιο

Στον… αέρα η επόμενη μέρα για τους Γουόριορς – Κοιτάζουν με αγωνία τις εξελίξεις στον Σαν Αντόνιο

Δημοσίευμα έρχεται να βάλει... φυτίλι στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, που ενδέχεται να χάσουν τον πιο σημαντικό κρίκο της «αυτοκρατορίας» που έχουν στήσει εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα (31/5), ο Μπομπ Μάγερς, GM των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς αποχώρησε από την ομάδα, αλλά υπάρχει η πιθανότητα η αποχώρηση αυτή να μην είναι η σημαντικότερη από το προσωπικό του οργανισμού εκτός των παικτών.

Το σάιτ «sportskeeda» κάνει λόγο για μια αποχώρηση που αν επιβεβαιωθεί αναμένεται να αποτελέσει τέλος εποχής για μια από τις ομάδες που επηρέασε όσο καμία το σύγχρονο μπάσκετ την τελευταία δεκαετία. Και αυτό γιατί αφορά τον αρχιτέκτονα της ομάδας, Στιβ Κερ!

Διαβάστε επίσης: «Κοντά σε συμφωνία για διετές συμβόλαιο Ολυμπιακός και Μιλουτίνοφ»

Μετά από 9 σεζόν λοιπόν και 4 κατακτήσεις πρωταθλήματος με την ομάδα της Καλιφόρνια, η επόμενη χρονιά ίσως τον βρει στο Τέξας και τους Σαν Αντόνιο Σπερς, όπου αναμένεται να αντικαταστήσει τον θρύλο της ομάδας και έναν από τους καλύτερους προπονητές στο άθλημα, Γκρεγκ Πόποβιτς.

O Πόποβιτς είναι πλέον 74 ετών και μετά από 27 συναπτά έτη παρουσίας στον πάγκο της ομάδας του Σαν Αντόνιο και 5 πρωταθλήματα, όπως είναι λογικό, κάνει σκέψεις απόσυρσης.

Ο Αμερικανός 5 φορές προπονητής της χρονιάς στο ΝΒΑ, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τις προθέσεις για το μέλλον του στην προπονητική, αλλά όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αν αποφασίσει να δώσει τέλος στην υπέροχη καριέρα του, ο Κερ είναι αυτός που θα κληθεί να τον αντικαταστήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ