Ολυμπιακός: Όλοι μέσα για τον Παναθηναϊκό και στην άκρη ο… Μιλουτίνοφ

Ολυμπιακός: Όλοι μέσα για τον Παναθηναϊκό και στην άκρη ο… Μιλουτίνοφ

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τον πρώτο τελικό της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο κόσμος ετοιμάζεται για ένα ακόμη sold out και η υπόθεση Μιλουτίνοφ περιμένει την ολοκλήρωση των τελικών.

Αντίστροφα μετρούν στον Ολυμπιακό για τον πρώτο τελικό της Basket League, την Κυριακή (04/06). Οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν τον Παναθηναϊκό στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, με στόχο να κάνουν το 1-0 και να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο ετοιμάζονται για την πρώτη αναμέτρηση και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του (εκτός από τον Κάνααν που βρίσκεται εκτός λίστας Basket League), καθώς ο Ταρίκ Μπλακ φαίνεται πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα. Θυμίζουμε ότι ο Αμερικανός σέντερ ταλαιπωρήθηκε από αιμάτωμα στο γόνατο, κάτι που τον επηρέασε στην απόδοσή του στο Final 4 του Κάουνας, ενώ τον κράτησε κι εκτός από τα Game 2 και Game 3 απέναντι στον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά της Basket League.

Διαβάστε επίσης: «Ενδιαφέρεται για τον Παγέτ ο Ολυμπιακός»

Πλέον έχει επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και όλα δείχνουν πως θα μπορέσει να συνεισφέρει στην προσπάθεια των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πρώτο τελικό. Όπως ενημέρωσε νωρίτερα μέσα στην ημέρα η ΚΑΕ Ολυμπιακός, το παιχνίδι οδεύει προς sold out, καθώς έχουν απομείνει ακόμα 1.280 εισιτήρια προς διάθεση. Έτσι οι Πειραιώτες θα έχουν για ακόμα μία φορά την υποστήριξη του κόσμου τους στο Φάληρο, για να πάρουν τη νίκη, να κάνουν το 1-0 και παράλληλα να διευρύνουν το σερί τους απέναντι στον Παναθηναϊκό στο 14-0.

Όσον αφορά την υπόθεση της επιστροφής του Νίκολα Μιλουτίνοφ, αυτή μοιάζει να είναι θέμα χρόνου, ωστόσο στον Ολυμπιακό είναι συγκεντρωμένοι αποκλειστικά και μόνο στο πρωτάθλημα τη δεδομένη χρονική στιγμή και όποιες εξελίξεις θα πραγματοποιηθούν μετά το τέλος των τελικών με τον Παναθηναϊκό. Οι συζητήσεις με τον Σέρβο έχουν γίνει και ο πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ έχει ρίξει πολύ τις απαιτήσεις του και φαίνεται πως είναι όλο και πιο κοντά στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ