«Ενδιαφέρεται για τον Παγέτ ο Ολυμπιακός»

«Ενδιαφέρεται για τον Παγέτ ο Ολυμπιακός»

Η έγκυρη Equipe τοποθετεί τον Παγέτ στο κάδρο για τον Ολυμπιακό.

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Ντμίτρι Παγέτ!

Τα πρώτα μεταγραφικά ονόματα για τους «ερυθρολεύκους» κάνουν σιγά-σιγά την εμφάνισή τους, με τους Γάλλους να μπλέκουν τον Ολυμπιακό στη συζήτηση για τον Παγέτ.

Διαβάστε επίσης: Νάγκετς – Χιτ 104-93: Απίθανος Γιόκιτς και 1-0 το Ντένβερ

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe, ο 36χρονος άσος ετοιμάζει βαλίτσες… αποχώρησης από τη Μαρσέιγ μιας και φέτος δεν ήταν στις αρχικές επιλογές του Ιγκόρ Τούντορ.

Ο μεσοεπιθετικός της Μαρσέιγ φέρεται να επιθυμεί την έξοδο από τη Μασσαλία, με τους Γάλλους να συμπεριλαμβάνουν τον Ολυμπιακό στις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Βέβαια, το συμβόλαιο του Παγέτ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε για να αποχωρήσει από το Βελοντρόμ, θα πρέπει να βρεθεί και η κατάλληλη φόρμουλα συμφωνίας με τη διοίκηση της ομάδας.

Μάλιστα, στο τρέχον συμβόλαιο υπάρχει και οψιόν για μελλοντικό πόστο στο κλαμπ, που θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί από αυτό το καλοκαίρι. Βέβαια, το συγκεκριμένο σενάριο δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες, λόγω και των δεύτερων σκέψεων που κάνει ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λονγκόρια.

Φυσικά, δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πως ο Ντιμίτρι Παγέτ είναι ένας θρύλος για τη Μαρσέιγ. Το κοντέρ έχει καταγράψει 78 γκολ και 95 ασίστ σε 326 συμμετοχές, με τον 36χρονο άσο να έχει περάσει και από τις Σεντ Ετιέν, Λιλ, Γουέστ Χαμ και Ναντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ