«Άπαιχτος» ο Ολυμπιακός – Σχεδόν… φραγμένη η κατάκτηση τίτλου από τους ερυθρόλευκους!

«Άπαιχτος» ο Ολυμπιακός – Σχεδόν… φραγμένη η κατάκτηση τίτλου από τους ερυθρόλευκους!

Ο Ολυμπιακός θεωρείται κυριολεκτικά ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Basket League, με τις στοιχηματικές εταιρείες να πληρώνουν... ψίχουλα το ενδεχόμενο αυτό.

Απόψε (4/6) και ώρα 21:15, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ξεκινούν τις μπασκετικές τους μάχες, με την πρώτη ομάδα που θα φτάσει στις 3 νίκες να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός πέρασε στους τελικούς «σκουπίζοντας» τον ΠΑΟΚ με 3-0 νίκες και είναι η ομάδα που αναγνωρίζεται από αντίπαλους παίκτες και προπονητές, ως αυτή που παίζει το καλύτερο μπάσκετ σε όλη την Ευρώπη. Άλλωστε έφτασε μέχρι τον τελικό της Euroleague, χάνοντας το τρόπαιο λόγω ενός μπλακ άουτ 90» και ενός τεράστιου σουτ του Σέρχιο Γιούλ στο τέλος του ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε επίσης: Κρούση του Ολυμπιακού για Αμερικανό γκαρντ – Τα δεδομένα της υπόθεσης

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός… Η σεζόν για τους πράσινους εξελίχθηκε από το κακό στο χειρότερο στην Euroleague, με αλλεπάλληλες αλλαγές παικτών και προπονητών, ενώ στην Ελλάδα τερμάτισε 2ος και προκρίθηκε στους τελικούς «ασθμαίνοντας» καθώς το Περιστέρι τον έφτασε στα όριά του παίρνοντας δύο ματς στην έδρα του και πηγαίνοντας την σειρά σε 5ο παιχνίδι.

Είναι προφανές πως αγωνιστικά, ψυχολογικά και οργανωτικά οι δύο ομάδες είναι μέρα με τη νύκτα. Ωστόσο σε ένα ντέρμπι αιωνίων, όλα τα… γύρω γύρω έρχονται δεύτερα καθώς πολλάκις έχουμε δει κάποιον από τους αιώνιους να είναι σε κακή κατάσταση και να παίρνει νίκες ακόμα και μέσα στην έδρα του άλλου.

Ωστόσο όπως φαίνεται οι στοιχηματικές εταιρείες δεν συμμερίζονται την άποψη αυτή. Με κυνισμό δίνουν τον Ολυμπιακό ως απόλυτο φαβορί, με αποδόσεις που δεν αξίζουν ούτε καν για κάποιο μεγάλο ποντάρισμα. Ενδεικτικά η κατάκτηση τίτλου από τους ερυθρόλευκους δίνεται οριακά λίγο παραπάνω από την μονάδα με αποδόσεις που κυμαίνονται από 1.03 έως και 1.07, με την κατάσταση να θεωρείται… δεδομένη.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός προσφέρεται για «χοντρό» τζογάρισμα. Δίνεται σε αποδόσεις που σπάνια συναντούμε σε τελικούς πρωταθλήματος, μεταξύ μάλιστα δύο παραδοσιακών δυνάμεων και αιώνιων αντιπάλων που ξεκινούν από το 8.00 και φτάνουν μέχρι και το 13.00, που σημαίνει εν ολίγοις πως για τις στοιχηματικές εταιρείες ο Παναθηναϊκός… φλερτάρει με την «σκούπα», ενώ οριακά μπορεί να πάρει ένα ματς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ