Σερέλης: «Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Σερέλης: «Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Όλα όσα δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στον πρώτο τελικό της Basket League.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Παναθηναϊκού στον πρώτο τελικό της Basket League, με τον τεχνικό των «πρασίνων», Χρήστο Σερέλη να τόνιζει πως υπάρχει απογοήτευση, αλλά η ομάδα του πρέπει να αντιδράσει και να πάρει τη νίκη, στον δεύτερο τελικό στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Europa League

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ ο προπονητής του Παναθηναϊκού: 

«Κρίθηκε στις λεπτομέρειες το παιχνίδι. Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί όταν περάσαμε μπροστά μπορούσαμε να λυγίσουμε τον αντίπαλο. Είχαμε ένα ανοικτό σουτ στο τέλος για να πάρουμε πάλι την πρωτοπορία. Κάναμε πάρα πολύ καλή προσπάθεια, δεν το παρατήσαμε ποτέ και αυτό είναι που πρέπει να κρατήσουμε. Να δούμε τα λάθη μας και την Πέμπτη να ισοφαρίσουμε τη σειρά.

Έπρεπε να κυκλοφορήσουμε καλύτερα την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο και να διαβάσουμε καλύτερα και το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Έλειψε το καθαρό μυαλό στην αρχή, δε γίνεται να μπουν όλα σουτ.

Δεν μας καταρρακώνει τίποτα, θα παλέψουμε τη σειρά και πρέπει να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα με κάθε τρόπο. Ήρθαμε στο ΣΕΦ, παίξαμε στα ίσια. Να δουλέψουμε σκληρά να είμαστε δυνατοί στην έδρα μας και με τον κόσμο στο πλευρό μας μπορούμε να έχουμε καλύτερο ρυθμό στην επίθεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ