Οριστικό: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Europa League

Οριστικό: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Europa League

Κλείδωσαν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League

Και κάπου εδώ: Είναι πλέον οριστικός ο χάρτης του Ολυμπιακού στο Europa League. Οι υποψήφιοι αντίπαλοι των Ερυθρόλευκων στον τρίτο προκριματικό γύρο (10/8-17/8) της διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, τρεις ομάδες είναι υποψήφιες για αυτό το πρώτο ραντεβού της χρονιάς και το δέλεαρ μιας πρόκρισης που θα εξασφαλίσει την παρουσία του Ολυμπιακού στους ομίλους των Ευρωπαϊκών κυπέλλων.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ολικό λίφτινγκ στον Ρέντη για το Champions League!

Πρόκειται για τις Σερβέτ (Ελβετία), Ντνίπρο (Ουκρανία) και Γκενκ. Ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών της κλήρωσης μαζί με τη Σλάβια Πράγας από την Τσεχία, ενώ στο γκρουπ των ανίσχυρων θα βρίσκονται οι ομάδες από Βέλγιο, Ουκρανία, Ελλάδα και Ελβετία, οι οποίες θα αποκλειστούν από τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Με δεδομένο όμως ότι είτε η Ντνίπρο, είτε η Γκενκ θα είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού;

Τότε ο Ολυμπιακός θα έχει κατά 50% αντίπαλο τη Σερβέτ και το άλλο 50% θα προκύψει από την πρώτη κλήρωση των Πράσινων. Με όποιον πέσει ο Παναθηναϊκός ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κληρωθεί. Στην κληρωτίδα θα μπουν μπαλάκια με ζευγάρια και όχι μεμονωμένα με συλλόγους και αυτομάτως, αφού ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός δεν μπορούν να τεθούν αντιμέτωποι σε πιθανή διασταύρωση, τότε ο αντίπαλος των Πειραιωτών θα προκύψει από τα υπόλοιπα ζευγάρια, πλην αυτό του «τριφυλλιού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ