Βεζένκοφ: «Είμαστε στο 1-0, ξέρουμε ότι στο ΟΑΚΑ θα είναι δύσκολα»

Βεζένκοφ: «Είμαστε στο 1-0, ξέρουμε ότι στο ΟΑΚΑ θα είναι δύσκολα»

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό και το 1-0 του Ολυμπιακού στη σειρά των τελικών της Basket League.

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν «τελείωσε» το παιχνίδι όταν βρέθηκε στο +12 στάθηκε ο Βεζένκοφ, στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση του τελικού με τον Παναθηναϊκό.

«Πήγαμε στο +12 με συγκέντρωση, δεν μπορέσαμε να πάμε στους 20 πόντους», ανέφερε μετά τη νίκη – θρίλερ του Ολυμπιακού και έκρουσε τον κώδωνα ενόψει του δεύτερου τελικού. «Ξέρουμε ότι στο ΟΑΚΑ θα είναι πολύ δύσκολα».

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Europa League

Όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

«Δεν παίζει ρόλο η προϊστορία, απολύτως τίποτα. Πήγαμε στο +12 με συγκέντρωση, δεν μπορέσαμε να πάμε στους 20 πόντους. Αυτό είναι το κακό μας σημείο. Εκεί πρέπει να έχουμε το καθαρό μυαλό, το έχουμε πάθει σε πολλά παιχνίδια, όπως με τη Φενέρ. Αξιόλογος ο Παναθηναϊκός, δεν τα παρατάει, παλεύει όλα τα παιχνίδια, κανείς δεν είπε ότι θα είναι εύκολο.

Ο Παναθηναϊκός παίζει την άμυνα που παίζει η Φενέρ: ένας πάνω μου, παντού σε όλο το γήπεδο. Πρέπει να βρω περισσότερους χώρους και σε πιο πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Θέλω να κερδίζει η ομάδα μου. Είμαστε στο 1-0, να δούμε τι κάναμε λάθος στην άμυνα. Ξέρουμε ότι στο ΟΑΚΑ θα είναι πολύ δύσκολα, πρέπει να πάμε πιο συγκεντρωμένοι εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ