Αυτό ειναι το πρώτο φαβορί για τον Ντόρσεϊ

Αυτό ειναι το πρώτο φαβορί για τον Ντόρσεϊ

Η πρώτη υποψήφια ομάδα για την υπογραφή του Ντόρσεϊ είναι γεγονός.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ευρώπη πριν από λίγους μήνες και υπέγραψε συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη δύο χρόνια. Ο ομογενής γκαρντ πήγε στην τούρκικη ομάδα λόγω και του Έλληνα τεχνικού, όμως δεν έχει καταφέρει να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης με εξαίρεση 1-2 παιχνίδια.

Οι χαμηλές «πτήσεις» του στην Πόλη σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Φενέρ είναι κοντά στον αποκλεισμό στα ημιτελικά του τούρκικου πρωταθλήματος από την Εφές, έχει φέρει στην επιφάνεια διάφορα δημοσιεύματα και φήμες σχετικά με το μέλλον του.

Διαβάστε επίσης: Μουζακίτης-Κωστούλας: Τα wonderkids του Θρύλου

Όπως διαβάσατε από to10.gr, ο Ντόρσεϊ δεν αποκλείεται να λύσει τη συνεργασία του στο τέλος της σεζόν, αφού παρότι υπέγραψε συμβόλαιο 700.000 μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν ανανέωσης για ακόμη δύο χρόνια με 1,5 εκατ. ευρώ, δεν έχει πείσει τη διοίκηση με τις εμφανίσεις του.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στη Φενέρ σχετικά με τον ομογενή γκαρντ, σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα ήδη βρέθηκε ο πρώτος υποψήφιος «μνηστήρας» για την υπογραφή του.

Ο λόγος για την Αρμάνι Μιλάνο με τους Ιταλούς να θέλουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση προσθέτοντας στη μηχανή τους, ένα πολύ σημαντικό «γρανάζι». Η Αρμάνι που εδώ και χρόνια προσπαθεί να βρει τον δρόμο για ένα Φάιναλ Φορ όμως δεν τα έχει καταφέρει.

Και αυτό το καλοκαίρι θα επιδιώξει να φτιάξει μια όσο το πιο δυνατή ομάδα για να διεκδικήσει τα «θέλω» της με τον Ντόρσει να εμφανίζεται ως ένα από τα βασικά μέλη που θα ήθελε να έχει στην πορεία της. Ο Ντόρσει που σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό ενδιαφέρει και τον Παναθηναϊκό στη νέα προσπάθεια που θα κάνει το καλοκαίρι υπό την ηγεσία του Αταμάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ