Χωρίς Βεζένκοφ η προπόνηση του Ολυμπιακού

Χωρίς Βεζένκοφ η προπόνηση του Ολυμπιακού

Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν προπονήθηκε σήμερα (10/6) και είναι αμφίβολος ενόψει του τρίτου τελικού κόντρα στον Παναθηναϊκό, που θα γίνει αύριο (11/6) στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται (χωρίς τον Σάσα Βεζένκοφ κατά πάσα πιθανότητα) στο κατάμεστο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό ενόψει του τρίτου τελικού της Basket League αύριο (11/6 και ώρα 21:15), σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο ματς με τους πράσινους να έχουν ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1, μετά την επικράτηση τους με 67-65.

Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν σήμερα (10/6), όμως όπως ήταν αναμενόμενο, ο Σάσα Βεζένκοφ δεν συμμετείχε στην προπόνηση αφού αναρρώνει από το οστικό οίδημα που κληρονόμησε από την αναμέτρηση της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ, μετά από ένα μαρκάρισμα του Μποχωρίδη.

Διαβάστε επίσης: Η ποδοσφαιρική legoland του Πεπ αναζητά δικαίωση… (vid)

Η απουσία του Βούλγαρου φόργουορντ από την προπόνηση, κάνει πλέον τη συμμετοχή του στην αυριανή αναμέτρηση του ΣΕΦ εξαιρετικά αμφίβολη, με όλους στον Ολυμπιακό να μην θέλουν να πιέσουν τον παίκτη και να ρισκάρουν κάποια πιθανή υποτροπή.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν θα περιμένει να δει πως θα εξελιχθεί η αποθεραπεία του MVP της Euroleague, ώστε να γνωρίζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας αν θα μπορεί να τον υπολογίζει ενόψει του 4ου παιχνιδιού της σειρά, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Πέμπτη (15/6).

Πράγμα που σημαίνει πως σε περίπτωση που έχει υποχωρήσει το οστικό οίδημα και πάρει το πράσινο φως από τους γιατρούς, θα μπορεί έστω και για περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, να βοηθήσει επιθετικά κυρίως τον Ολυμπιακό, στον οποίο έλλειψε την τελευταία περίοδο όπως είδαμε στο τελευταίο ματς του ΟΑΚΑ

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ