Η ιδιαίτερη ανάρτηση του Γιαννακόπουλου για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ (pic)

Η ιδιαίτερη ανάρτηση του Γιαννακόπουλου για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε ένα Instagram Story για το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την τρίτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στους τελικούς της Basket League. Το σκορ της σειράς μετά το ματς της Πέμπτης και τη νίκη των πράσινων με 67-65 είναι στο 1-1 και το Game 3 είναι κομβικής σημασίας για το ποιος θα πανηγυρίσει τον τίτλο.

Λίγες ώρες πριν από το πρώτο τζάμπολ της αναμέτρησης στο Φάληρο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε σε μια ιδιαίτερη ανάρτηση για το παιχνίδι και έκανε παράπονα μέσα από το instagram για τη διαιτητική τριάδα που θα σφυρίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ εξέφρασε την αντίθεση του για τον ορισμό του ρέφερι Κορομηλά στο αποψινό ματς, ενώ το ίδιο είχε κάνει και πριν από τον πρώτο τελικό στο ίδιο γήπεδο πριν από μια βδομάδα.

«Σήμερα έχουν επιστρατεύσει τα πιο βαριά τους όπλα… Τελευταία φορά που κερδίσαμε αγώνα με γαύρο με Κορομηλά διαιτητή πρέπει να ήταν δεκαπενταετίας… Για να δούμε τι θα δούμε εάν πάει σε πέμπτο τελικό βλέπω να ξετιμωρούνται και Πιτσίλκας-Καρδάρης», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού».

Δείτε τη φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ