Τα δεδομένα για Βεζένκοφ και Κινγκς: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Τα δεδομένα για Βεζένκοφ και Κινγκς: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Το αποψινό (03:00) draft του NBA αφορά εμμέσως τον Ολυμπιακό, καθώς από αύριο οι Σακραμέντο Κινγκς θα μπορούν να διαπραγματευτούν με τον Σάσα Βεζένκοφ για την προσφορά που θα κάνουν στον Βούλγαρο φόργουορντ.

Τα βλέμματα του μπασκετικού πλανήτη θα είναι στραμμένα σήμερα τα ξημερώματα (03:00) στο Barclays Center του Μπρούκλιν, εκεί όπου θα διεξαχθεί το draft του NBA για το 2023. Δεδομένα οι Σαν Αντόνιο Σπερς θα επιλέξουν στο Νο 1 τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα.

Από εκεί και πέρα η σημερινή διαδικασία σηματοδοτεί και κάτι άλλο, που αφορά… εμμέσως τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τους κανονισμούς του NBA από αύριο οι Σακραμέντο Κινγκς θα μπορέσουν να διαπραγματευτούν επίσημα με τον Σάσα Βεζένκοφ για την προσφορά που θα του κάνουν και θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να μετακομίσει στις ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο μήνυμα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον κόσμο του Ολυμπιακού – Υπέγραψαν οι συνεργάτες του (vid+pic)

Ασφαλώς και έχουν υπάρξει ήδη κάποιες συζητήσεις, άνθρωποι του οργανισμού, συμπεριλαμβανομένου και του προπονητή, έχουν έρθει αρκετές φορές στην Ελλάδα για χάρη του MVP της φετινής Euroleague, ωστόσο από αύριο οι όποιες συζητήσεις θα πάρουν επίσημη μορφή.

Οι Κινγκς θα καταθέσουν στον Σάσα την πρόταση για τους οικονομικούς όρους και το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους για το αγωνιστικό κομμάτι και τον ρόλο του Βούλγαρου στην ομάδα του για του χρόνου. Από εκεί και πέρα μέχρι τις 15 Ιουλίου, αν τελικά ο Βεζένκοφ αποδεχθεί την όποια πρόταση του γίνει, οι Κινγκς θα πρέπει να ενημερώσουν τον Ολυμπιακό και να καταθέσουν το αντίστοιχο buy out (ένα μέρος από το 1,5 εκατ. δολάρια καθώς το υπόλοιπο θα κληθεί να το πληρώσει ο ίδιος ο Σάσα).

Όπως και να έχει τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι καθοριστικές εξελίξεις για το μέλλον του Βεζένκοφ, μιας και η απόφαση που θα πάρει θα επηρεάσει άμεσα τον μεταγραφικό σχεδιασμό των Πειραιωτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ