ΜακΚίσικ: «Σαν ζωολογικός κήπος το ΟΑΚΑ, δεν τους ενδιαφέρει»

ΜακΚίσικ: «Σαν ζωολογικός κήπος το ΟΑΚΑ, δεν τους ενδιαφέρει»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ σε δηλώσεις που παραχώρησε, ανέφερε πως η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ όποτε παίζει εκεί ο Ολυμπιακός μοιάζει με... «ζωολογικό κήπο», ζητώντας περισσότερο σεβασμό.

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα BasketNews, παραχώρησε ο Σακίλ ΜακΚίσικ, μετά τη φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Basket League από τον Ολυμπιακό.

Ο Αμερικανός άσος των «ερυθρόλευκων» μίλησε μεταξύ άλλων για τους τελικούς κόντρα στον Παναθηναϊκό που δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ, χαρακτηρίζοντας την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ σαν «ζωολογικό κήπο», τονίζοντας πως δεν υπάρχει ο κατάλληλος σεβασμός.

Διαβάστε επίσης: Ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού (pics)

«Δεν τους νοιάζει. Είναι πραγματικά σαν ζούγκλα. Όταν πάμε εκεί (σ.σ. στο ΟΑΚΑ), καταλαβαίνω την αντιπαλότητα, αλλά ταυτόχρονα ας υπάρχει και λίγος σεβασμός. Είμαστε πολύ κοντά στους οπαδούς. Είναι απίστευτο και είναι άβολο. Το λατρεύω, αλλά οι συμπαίκτες μου μάλλον όχι και τόσο», τόνισε ο Αμερικανός.

Για τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν είπε: «Φυσικά, θα είναι καλύτεροι. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ. Έχουν έναν εξαιρετικό προπονητή και τα παιχνίδια εναντίον τους θα είναι πιο ανταγωνιστικά. Αυτό θα βγάλει σε όλους τον καλύτερό τους εαυτό».

Για τη χαμένη Euroleague: «Πάντα θα υπάρχουν ανολοκλήρωτες δουλειές στη EuroLeague, δεν νομίζω ότι καμία ομάδα θα είναι ικανοποιημένη με τίποτα λιγότερο από την τελική νίκη», ενώ για το τι θα έλεγε σε πέντε τυχαίους φίλους του Ολυμπιακού που θα απολάμβανε ένα δείπνο μαζί τους: «Θα τους έλεγα να είναι υπομονετικοί. Αισθάνομαι ότι η EuroLeague έρχεται. Είμαστε εκεί. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το ολοκληρώσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ