Έκπληξη με Έλληνα γκαρντ – Ο επόμενος… Λαρεντζάκης του Μπαρτζώκα

Έκπληξη με Έλληνα γκαρντ – Ο επόμενος… Λαρεντζάκης του Μπαρτζώκα

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται νεαρός Έλληνας γκαρντ, με τους «ερυθρόλευκους» να μην αποκλείεται να κάνουν κίνηση το καλοκαίρι.

Η μεγάλη είδηση της ημέρας αφορά τη συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, για την επιστροφή του Σέρβου σέντερ στο λιμάνι.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος τα βρήκαν σε όλα με τον «Μιλού», ο οποίος θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή των «ερυθρόλευκων» για το φετινό καλοκαίρι. Κι ενώ όλα γυρίζουν γύρω από την επιστροφή του Σέρβου, αλλά και τις κρίσιμες υποθέσεις των Σλούκα, Παπανικολάου και Βεζένκοφ, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού όπως είναι λογικό ρίχνουν… κλεφτές ματιές στη διεθνή αλλά και την εγχώρια αγορά για ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

Διαβάστε επίσης: SPORT: «Η Μπαρτσελόνα ήθελε τον Ντάρντερ αν δεν προέκυπτε ο Γκουντόγκαν – Τον πιέζει πολύ ο Ολυμπιακός, μέσα η Μπέτις»

Μια τέτοια είναι και αυτή του Δημήτρη Φλιώνη της ΑΕΚ. Ο νεαρός Έλληνας γκαρντ, έχει σχετικά μικρό buy-out από την «Ένωση» και δεν αποκλείεται να απασχολήσει έντονα τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για έναν παίκτη που βρίσκεται στα υπόψιν των Πειραιωτών εδώ και αρκετό διάστημα και ίσως στο μέλλον υπάρξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Θα μπορούσε έτσι να γίνει μια… περίπτωση Λαρεντζάκη, που βρέθηκε από τους «κιτρινόμαυρους» στον Ολυμπιακό (με ενδιάμεσο σταθμό την ισπανική Μούρθια) και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Γιώργου Μπαρτζώκα καθιερώθηκε στους Πειραιώτες, βρίσκοντας παράλληλα και τη θέση του στην Εθνική ομάδα.

Σε 17 αγώνες στο πρωτάθλημα της Basket League όπου φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ, ο Φλιώνης μέτρησε 7,1 πόντους και 3,6 ριμπάουντ ανά αγώνα σε 21:50″ λεπτά συμμετοχής, ενώ είχε σημαντική συνεισφορά και στην πορεία της «Ένωσης» στο Basketball Champions League.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ