Παρελθόν και ο Πονίτκα από τον Παναθηναϊκό (pic)

Παρελθόν και ο Πονίτκα από τον Παναθηναϊκό (pic)

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από τον Παναθηναϊκό με τον Ματέους Πονίτκα να φεύγει από το «Τριφύλλι», αφού δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μία φάση ολική αναδιαμόρφωσης του ρόστερ, γεγονός που αποδεικνύεται από το συνεχές κύμα αποχωρήσεων από το σύλλογος. Τελευταίος ο Ματέους Πονίτκα.

Ο Πολωνός γκαρντ ήρθε στον Παναθηναϊκό μετά το Eurobasket 2022, εκεί οπού με τις δικές του εξαιρετικές εμφανίσεις είχε φτάσει την Πολωνία ως τα ημιτελικά, όμως δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα και να διακριθεί μέσα στο προβληματικό σύνολο των «Πρασίνων».

Διαβάστε επίσης: Δικαίωση στο CAS για Μήτογλου, έπεσε η ποινή του στο μισό

Ο Πονίτκα είχε υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό το οποίο δεν ανανεώθηκε γι’ αυτό και αποχώρησε από την ομάδα.

Πριν τον Πολωνό, από τον Παναθηναϊκό είχαν αποχωρήσει οι Γουίλιαμς, Γκουντάιτις, Λι και Γουόλτερς.

Τη περσινή σεζόν ο Πονίτκα είχε κατά μέσο όρο με τα «Πράσινα», 8.4 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ στη Euroleague και 10 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ στη Basket League.

Ο παίκτης είναι πλέον ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά την ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας που ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός στα social media, ευχαριστώντας παράλληλα τον Πολωνό γκαρντ για τη συνεισφορά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ