Νέα μεγάλη έκπληξη στις μεταγραφές του Ολυμπιακού: Κλείνει και άλλον ο Κορδόν

Νέα μεγάλη έκπληξη στις μεταγραφές του Ολυμπιακού: Κλείνει και άλλον ο Κορδόν

Πήρε φόρα ο Ολυμπιακός στις μεταγραφές και μετά τον.... Ιμπόρα είναι και στον Κίνι

Φουριόζος ξαφνικά στις μεταγραφές ο Ολυμπιακός. Και όλα συμβαίνουν στην Ισπανία όπου βρίσκεται ήδη ο Αντόνιο Κορδόν προκειμένου να ολοκληρώσει την απόκτηση του Βιθέντε Ιμπόρα από τη Βιγιαρέαλ. Ο αθλητικός διευθυντής των Ερυθρόλευκων όμως φαίνεται ότι χτυπά σε πολλά ταμπλό. Και ένα εξ αυτών; Είναι ο Κίνι

Σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση με τον 33χρονο δεξιό μπακ που πριν λίγες ημέρες εξέπνευσε το συμβόλαιο του με τη Γρανάδα είναι εξίσου προχωρημένη με τον Ιμπόρα. Σε σημείο που θεωρείται ότι ο Κορδόν μπορεί σήμερα-αύριο να κλείσει σε «πακέτο» αυτές τις δύο πρώτες υποθέσεις.

Διαβάστε επίσης: Ο καλός «ηθοποιός» ή μεγάλος εγωιστής Σλούκας και ο μάγκας Μπαρτζώκας!

Ο Κίνι είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο ο Μαρτίνεθ τον γνωρίζει πολύ καλά, καθώς τον είχε παίκτη στη Γρανάδα ενώ αγωνίζεται τόσο στο αριστερό όσο και στο δεξί άκρο.

Η πορεία του Κίνι 

Ο 33χρονος άσος ξεκίνησε την καριέρα του από την Λουσένα με την οποία κατέγραψε 38 συμμετοχές για να πάρει την «σκυτάλη» η δεύτερα ομάδα της Ρεάλ μετρώντας 40 συμμετοχές στη La Liga 2. Από την σεζόν 14/15 μέχρι τη σεζόν 16/17 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ράγιο Βαγιεκάνο, από την οποία μεταπήδησε τη σεζόν 17/18 στη Γρανάδα της οποίας ήταν μέλος μέχρι πριν από λίγες μέρες, έχοντας καταγράψει με τη φανέλα της 142 συμμετοχές έχοντας απολογισμό, ένα τέρμα και 4 ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ