Έκπληκτος ο Διαμαντίδης με την απόφαση του Σλούκα (vid)

Έκπληκτος ο Διαμαντίδης με την απόφαση του Σλούκα (vid)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης σε δηλώσεις του στο περιθώριο του AegeanBall Festival, σχολίασε χαρακτηριστικά την απόφαση του Κώστα Σλούκα να πάει από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν μια από τις εκλεκτές παρουσίες ανθρώπων του μπάσκετ στη διοργάνωση του AegeanBall Festival από τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο παλαίμαχος ηγέτης του Παναθηναϊκού και της Εθνικής δεν είναι η πρώτη φορά που δίνει το παρών στο εν λόγω event.

Όπως ήταν αναμενόμενο κλήθηκε από τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους να σχολιάσει την μπασκετική επικαιρότητα με την μετακίνηση του Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό να κυριαρχεί, ενώ δεν παρέλειψε να πει την γνώμη του και για τον μεγάλο του αντίπαλο στα παρκέ, Βασίλη Σπανούλη:

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός είναι η φωτογραφία του Παπανικολάου με τον Μιλουτίνοφ

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Διαμαντίδης στην κάμερα της Cosmote TV:

«Δεν υπάρχει πιο όμορφη στιγμή απ’ το να σε αγκαλιάζει το παιδί σου. Κάθε γονιός το θέλει αυτό. Η εκδήλωση είναι πολύ όμορφη όπως κάθε χρόνο. Είναι μία ωραία διοργάνωση. Δεν μου λείπει το μπάσκετ. Το χόρτασα, πέρασε τέλεια, αλλά μέχρι εκεί. Ο ανταγωνισμός είναι ένα κύριο στοιχείο για να κάνεις πρωταθλητισμό. Κι εδώ θες να κερδίσεις. Έκανα και κανά δυο airball», ήταν η πρώτη του τοποθέτηση.

Ενώ περνώντας στο… ψητό, είπε τα εξής όταν η κουβέντα πήγε στον Κώστα Σλούκα: «Ο Παναθηναϊκός είχε όλα αυτά τα χρόνια ομάδες. Σίγουρα δεν περίμενα ο Κώστας (Σλούκας) να πάρει αυτή την απόφαση, ο καθένας ξέρει το καλό του εαυτού του. Εύχομαι τα πράγματα να πάνε καλά και ο ανταγωνισμός που θα υπάρξει να είναι μέχρι εκεί μέσα στο παρκέ. Η ομάδα έχει κάνει πολύ καλές προσθήκες. Σαν Παναθηναϊκός χαίρομαι να βλέπω την ομάδα να πρωταγωνιστεί. Ας ελπίσουμε τώρα να ανέβουμε ξανά».

Για το αν του ταιριάζει ο ρόλος του προπονητή και πως βλέπει σε αυτόν, τον Βασίλη Σπανούλη: «Δεν θεωρώ ότι έχω τα στοιχεία να γίνω προπονητής. Το να είσαι προπονητές χρειάζεται να έχεις κι άλλα πράγματα. Όπως έχω εγώ στο μυαλό μου τους προπονητές, είναι λίγοι που είναι καλοί. Τουλάχιστον έτσι όπως τους έχω εγώ στο μυαλό μου. Δεν είχα την αίσθηση ότι ο Βασίλης (Σπανούλης) θα γίνει προπονητής, αλλά φάνηκε απ’ την αρχή ότι αυτό που κάνει θέλει να το κάνει καλά. Φάνηκε απ’ την πρώτη στιγμή αυτό».

Για την ΕΟΚ και τους πάλαι ποτέ συμπάικτες του στην Εθνική που κατέχουν σημαντικά πόστα: «Μου αρέσει πολύ. Τα παιδιά εκεί, ο Κώστας Τσαρτσαρής και ο Δήμος Ντικούδης δουλεύουν αρκετά και κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Το κομμάτι το αναπτυξιακό θέλει χρόνο για να φανεί το αποτέλεσμα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ