Ντένμον: Στην Κίνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην γκαρντ του Περιστερίου

Ντένμον: Στην Κίνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην γκαρντ του Περιστερίου

Στην Κίνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάρκους Ντένμον, ολοκληρώνοντας οριστικά την παρουσία του στο Περιστέρι bwin.

Μάρκους Ντένμον και Περιστέρι bwin είχαν γνωστοποιήσει μέρες πριν το διαζύγιο τους, με τον 33χρονο γκαρντ να είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη την περσινή σεζόν, η οποία έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και τερμάτισε στην 3η θέση της τελικής κατάταξης της Basket League. Ο Αμερικανός γκαρντ μάλιστα, ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Περιστερίου την περσινή σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Άντονι Γκιλ: Η έξυπνη «βόμβα» του Μπαρτζώκα (pics, vids)

Το που θα συνεχίσει την καριέρα του ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη (12/07) ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, με τον Ντένμον να μετακομίζει στην Κίνα για χάρη της Ανχούι Βενούι. Ο ύψους 191 εκατοστών γκαρντ θα γίνει κάτοικος της ασιατικής χώρας για 2η φορά στην καριέρα του, καθώς βρέθηκε εκεί επίσης την περίοδο 2018 – 2022.

Συνολικά, τη περσινή σεζόν ο Μάρκους Ντένμον είχε 32 συμμετοχές με κατά μέσο όρο 29.5′ λεπτά συμμετοχής, 16 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ στην Basket League ενώ στο Basketball Champions League μέτρησε 9 συμμετοχές με μέσο όρο 31′ αγωνιστικής δράσης, 13 πόντους, 1.2 ριμπάουν και 2.1 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ