Έβαλε τέλος στα σενάρια ο Γιαννακόπουλος: ««Μέχρι και το αεροπλάνο μας παρακολουθούσαν αλλά…»

Έβαλε τέλος στα σενάρια ο Γιαννακόπουλος: ««Μέχρι και το αεροπλάνο μας παρακολουθούσαν αλλά…»

Ένα ταξίδι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο εξωτερικό έβαλε... φωτιά στα social media καθώς πολλοί πίστεψαν ότι έχει σχέση με τον Νίκολα Μίροτιτς, αλλά ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προσγείωσε τον κόσμο της ομάδας.

Μετά τα όσα συνέβησαν με την Παρτιζάν και τον Νίκολα Μίροτιτς, με αποτέλεσμα ο έμπειρος άσος να παραμένει ελεύθερος στην αγορά, δημοσιεύματα από το εξωτερικό ήθελαν τον Παναθηναϊκό να μπαίνει πολύ δυνατά στο κόλπο για την απόκτησή του.

Μία ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μέσα από αεροπλάνο μάλιστα, συνδέθηκε από τον κόσμο της ομάδας με τον Μίροτιτς, καθώς πολλοί πίστεψαν πως πηγαίνει στη Σερβία για να πραγματοποιήσει τη μεταγραφή.

Διαβάστε επίσης: Καλοκαίρι με αθλητικό διευθυντή…

Κάτι που όπως φάνηκε δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός φρόντισε να βάλει τέλος στις φήμες καθώς σε story του στο instagram αναφέρει πως ταξίδεψε με τον γιο του στην Κυανή Ακτή και τη Νίκαια της Γαλλίας ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά τη συναυλία του πασίγνωστου τραγουδιστή, Weeknd!

«Μόλις άνοιξα το ipad και έχω βρει 10.000 μηνύματα. Μέχρι και το αεροπλάνο μας παρακολουθούσαν ότι πάμε λέει στη Σερβία να φέρουμε τον Μίροτιτς. Και εμείς έχουμε έρθει σε συναυλία του Weeknd», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιαννακόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ