Το «καρφί» του Βουγιόσεβιτς για Μίροτιτς και η απάντηση του Ραζνάτοβιτς (pic)

Το «καρφί» του Βουγιόσεβιτς για Μίροτιτς και η απάντηση του Ραζνάτοβιτς (pic)

Η απόφαση του Νίκολα Μίροτιτς να μην πάει στην Παρτιζάν παρότι είχε δώσει τον λόγο του έχει προκαλέσει σάλο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Είναι το σίριαλ του καλοκαιριού στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Από τότε που έγινε γνωστό πως ο Νίκολα Μίροτιτς θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, το όνομά του έχει παίξει για τις μισές ομάδες της Euroleague, ωστόσο με κάποιον απίθανο τρόπο ο Μαυροβούνιος παραμένει ελεύθερος.

Τις προηγούμενες μέρες φάνηκε πως θα καταλήξει στην Παρτιζάν, έχοντας δώσει μάλιστα και τον λόγο του στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά το πρωί του Σαββάτου (22/7) έριξε «βόμβα» ανακοινώνοντας πως τελικά δεν θα υπογράψει στους «ασπρόμαυρους». Ο Μίροτιτς γνωστοποίησε πως αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα εκτός Σερβίας λόγω απειλών που υποστήριξε πως δέχθηκε.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τα «κομμάτια του ερυθρόλευκου παζλ» ενώνονται…

Από εκείνη την ώρα έχει επικρατήσει ο κακός χαμός ενώ τα σενάρια γύρω από το μέλλον του παίκτη δίνουν και παίρνουν. Ο Ντούσκο Βουγίοσεβιτς, πρώην προπονητής της Παρτίζαν για 15 χρόνια, μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για τη συγκεκριμένη υπόθεση, τονίζοντας πως η στάση του έμπειρου φόργουορντ δεν ήταν σωστή και πως θα έπρεπε να έχει κρατήσει τον λόγο του.

Όσα δήλωσε ο Βουγιόσεβιτς:

«Τι είπε αυτός που τον απειλούσε; Δεν είναι από τον Ερυθρό Αστέρα; Σίγουρα τότε είναι από την ΟΚΚ Βελιγραδίου (ειρωνικά). Ξέρω ότι ο Μίροτιτς είναι ένας εξαιρετικά καλός άνθρωπος, ένας άνθρωπος με πίστη. Βοήθησε την περιοχή με πολλούς τρόπους. Άρχισε συζητήσεις με τους ανθρώπους της Παρτιζάν, πιθανότατα μη γνωρίζοντας ποια ήταν η κατάσταση εδώ. Αν ήμουν στη θέση του, δεν θα έκανα πίσω στον λόγο μου. Αυτή η κατάσταση δεν είναι καλή για τη χώρα, η Σερβία πρέπει να είναι ασφαλής για όλους. Επαναλαμβάνω, αν ήμουν στη θέση του, θα κρατούσα τον λόγο μου. Αν κάποιος θέλει να με εκβιάσει, σίγουρα θα έκανα το αντίθετο από αυτό για το οποίο με εκβιάζουν».

Λίγο αργότερα ο διάσημος ατζέντης, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, έσπευσε να απαντήσει στο ειρωνικό σχόλιο του Βουγιόσεβιτς για την ΟΚΚ Βελιγραδίου, τονίζοντας πως κανένας από τον σύλλογο δεν επικοινώνησε μαζί του.

Η ανάρτηση του Ραζνάτοβιτς:

«Λαμβάνοντας υπόψη τις εξαιρετικές σχέσεις που έχω με τους ανθρώπους της διοίκησης της τροπαιούχου ΟΚΚ Βελιγραδίου, κατόπιν αιτήματος των οποίων δημοσιεύω αυτό το tweet, οφείλω να διαψεύσω τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς και να ενημερώσω το κοινό ότι κανένας από τον σύλλογο δεν έχει επικοινωνήσει, πολλώ δε μάλλον απειλήσει, τον Νίκολα Μίροτιτς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ