«Βουίζει» όλη η Ευρώπη για Παναθηναϊκό και Μίροτιτς – Τι γίνεται με Σενγκέλια…

«Βουίζει» όλη η Ευρώπη για Παναθηναϊκό και Μίροτιτς – Τι γίνεται με Σενγκέλια…

Λίγη ώρα μετά την απόφαση του Νίκολα Μίροτιτς να μην αγωνιστεί στη Σερβία, η είδηση πως ο Παναθηναϊκός στοχεύει στην απόκτηση του κάνει τον γύρο της Ευρώπης. Τα δεδομένα και ο Σενγκέλια...

Η απόφαση του Νίκολα Μίροτιτς να μην αγωνιστεί στη Σερβία και να εξετάσει ξανά τις επιλογές του για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του έχει σημάνει συναγερμό σε όλη την Ευρώπη.

Ο Μαυροβούνιος, με μήνυμά του νωρίτερα στο Instagram ευχαρίστησε την Παρτίζαν για το ενδιαφέρον, όμως ξεκαθάρισε ότι δεν θα παίξει στη Σερβία όπως θα ήθελε, καθώς, μετά από όσα έχουν συμβεί, το καλύτερο θεωρεί πως για τον ίδιο και την οικογένειά του είναι να παίξει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Από την ώρα που δημοσίευσε την απόφαση του έχει ξεσπάσει χαμός στη Euroleague και ήδη τρεις ομάδες έχουν εμπλακεί για τον Μίροτιτς σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό. Ωστόσο, όλοι κάνουν λόγο για γερή «σφήνα» του Παναθηναϊκού που θέλει να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες και τις καταστάσεις και να τον κάνει δικό του άμεσα.

Συγκεκριμένα, η Mundo Deportivo δίνει φαβορί τους πράσινους και δεν είναι το μοναδικό μέσο, με όλη την Ευρώπη να βουίζει για «βόμβα» Παναθηναϊκού με Μίροτιτς.

Πριν από λίγο, όμως, ο έγκυρος δημοσιογράφος της Mundo Deportivo, Σέρχι Σολέ, άναψε φωτιές στο Twitter, καθώς λίγο πολύ αναφέρει πως οι επιλογές για τον Μίροτιτς είναι τρεις: Η Μονακό, η Αρμάνι Μιλάνο και ο Παναθηναϊκός!

Συγκεκριμένα, γράφει και αναρωτιέται: «Ο Μίροτιτς δεν θα παίξει στη Σερβία για να αποφύγει τον πόλεμο ανάμεσα σε Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα. Παναθηναϊκός, Μονακό ή Μιλάνο;». Ακόμα, έγραψε: «Άλλη μια ανατροπή στο μέλλον του Νίκολα Μίροτιτς. Ούτε Ερυθρός Αστέρας ούτε Παρτιζάν. Ο Γιαννακόπουλος καλεί ήδη».

Φυσικά ο Μίροτιτς όπως έχουν έρθει τα πράγματα έχει άμεση συνάρτηση με την περίπτωση του Τορνίκε Σενγκέλια, με τον Γεωργιανό να είναι ο παίκτης που έχει κάνει πρόταση ο Παναθηναϊκός, όμως η Βίρτους δεν τον αφήνει να φύγει αν δεν πάρει 500.000 ευρώ.

Ενδεχομένως λοιπόν τώρα με τον Μίροτιτς ξανά στην αγορά να ρίξει τις απαιτήσεις της γιατί είναι πιθανό να «ξεμείνει» κατά κάποιον τρόπο με τον Σενγκέλια τον οποίο έτσι κι αλλιώς θα ήθελε να μην τον έχει στο ρόστερ της τη νέα σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ