Ο Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε τη «βόμβα» Ερνανγκόμεθ: Στα πράσινα ο Ισπανός (pic)

Ο Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε τη «βόμβα» Ερνανγκόμεθ: Στα πράσινα ο Ισπανός (pic)

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε μέσω instragram τη μεγάλη μεταγραφή με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση.

Ακόμα μία μεγάλη μεταγραφή ολοκλήρωσε αυτό το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός που έκανε δικό του τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Είδηση την οποία επιβεβαίωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω story στο instgram λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Το μόνο που φαίνεται πως απομένει είναι η ανακοίνωση του Ισπανού από τους «πράσινους», κάτι που είναι πλέον θέμα ωρών. Ο 27χρονος φόργουορντ με θητεία στο NBA επιστρέφει στην Ευρώπη καθώς φέρεται να έχει ήδη υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Διαβάστε επίσης: Ρέιντζερς – Ολυμπιακός 1-3: Αριστα στο crash test!

Πρόκειται για τον MVP του τελικού του Eurobasket 2022 που έρχεται για να ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδο του Παναθηναϊκού. Πέρσι ο Ερνανγκόμεθ αγωνίστηκε στους Τορόντο Ράπτορς, αλλά δεν κατάφερε να βρει πολύ χρόνο συμμετοχής, ολοκληρώνοντας τη σεζόν μόλις με 2.9 πόντους και 2.9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Εκτός από τους Ράπτορς, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού έχει αγωνιστεί επίσης σε Νάγκετς, Τίμπεργουλβς, Σέλτικς, Σπερς και Τζαζ, καταγράφοντας συνολικά 339 συμμετοχές σε αγώνες κανονικών περιόδων, με 5 πόντους και 3.3 ριμπάουντ. Στην Ευρώπη ο Χουάντσο έπαιξε στην Εστουδιάντες (2014-2016), πριν αρχίσει το ταξίδι στον μαγικό κόσμο του NBA.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ