Αρσενόπουλος: «Έχω πολλά όνειρα και στόχους με τον ΠΑΟΚ»

Αρσενόπουλος: «Έχω πολλά όνειρα και στόχους με τον ΠΑΟΚ»

O Νίκος Αρσενόπουλος μίλησε για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Τις πρώτες σκέψεις για τη συνεργασία του, για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Νίκος Αρσενόπουλος. Ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ τοποθετήθηκε σήμερα, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, αναφέροντας αρχικά:

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που έρχομαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Είναι μία πολύ σημαντική ευκαιρία που έχω στην καριέρα μου, από αυτές που δεν έρχονται συχνά και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να δικαιώσω την ομάδα και τους ανθρώπους της για την επιλογή τους, αλλά και για να κάνω ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου. Ο ΠΑΟΚ ως μεγάλη ομάδα έχει και μεγάλους στόχους. Αυτό δημιουργεί πίεση, αλλά έτσι είναι σε αυτές τις ομάδες. Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο, να ξεκινήσουμε την δουλειά, να βελτιωθώ σαν παίκτης, γιατί έχω και εγώ πολλά όνειρα και στόχους. Όλα όμως περνάνε μέσα από την ομάδα. Εάν είναι η χρονιά μας επιτυχημένη, όλοι θα κερδίσουμε από αυτή την επιτυχία της ομάδας».

Εστιάζοντας στους νέους συμπαίκτες του και ιδιαίτερα στον Αριστοτέλη Σωτηρίου, με τον οποίο συνυπήρξε στις μικρές εθνικές ομάδες, επισήμανε: «Γνωριζόμαστε καλά με τον Άρι, γιατί παίξαμε μαζί δύο χρόνια, ταιριάζουμε και σαν χαρακτήρες και σαν συμπαίκτες και είμαι χαρούμενος που θα είμαστε και στον ΠΑΟΚ μαζί. Τους ξένους τώρα θα τους μάθω, αλλά για τον Χάρισον μίλησα ήδη με το Ρογκαβόπουλο. Με το Νίκο ήμασταν για πολλά χρόνια μαζί, έχουμε παίξει και αντίπαλοι και γνωριζόμαστε καλά και μόνο καλά λόγια είχε να μου πει για τον Χάρισον. Για τους Έλληνες τι να πω; Για τον Μαργαρίτη γνωρίζουν όλοι, μιλάει από μόνη της η πορεία του στο χώρο του μπάσκετ και όλα αυτά τα χρόνια που είναι στον ΠΑΟΚ. Ο Τσαϊρέλης είναι πολύ έμπειρος και θα μας βοηθήσει και εμάς με την παρουσία του. Θέλω να πω κάτι για το Νίκο Τσιακμά, τον οποίο δεν γνωρίζω προσωπικά, αλλά μου έκανε εντύπωση αυτό το step-up που έκανε πέρσι. Έκανε τρομερές εμφανίσεις, πήρε ευκαιρίες και τις εκμεταλλεύτηκε. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που δίνει χώρο και χρόνο, φάνηκε από την περίπτωση του Νίκου κι αυτό ήταν ένα γεγονός που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο από το να βελτιωθεί κάποιος μέσα από την ομάδα. Εγώ αισθάνομαι ότι ανεβαίνω ένα μεγάλο σκαλί, το βασικό είναι να πάει όσο καλύτερα γίνεται η ομάδα και μέσα από αυτή τη διαδικασία να βελτιωθώ και εγώ».

Για τη συζήτηση που είχε με τον προπονητή των «ασπρόμαυρων», Φώτη Τακιανό, είπε: «Μιλήσαμε με τον κόουτς, ξέρουμε τη φιλοσοφία του. Ήταν πολύ ξεκάθαρος μαζί μου, για αυτά που χρειάζεται και θέλει από μένα, πιστεύει σε μένα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Νομίζω ότι έχει μία φιλοσοφία που ταιριάζει στον ΠΑΟΚ και με τη δουλειά όλων μας θα πετύχουμε».

Κατέληξε ο Νίκος Αρσενόπουλος λέγοντας: «Η παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο γήπεδο θα είναι πολύ σημαντική στη δική μας προσπάθεια. Τους καλώ να έρθουν κοντά μας, να μας στηρίξουν και εμείς από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα στο παρκέ για την ομάδα και τη φανέλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ