Γιουλ για Ταβάρες: «Πρέπει να αποσυρθεί με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης»

Γιουλ για Ταβάρες: «Πρέπει να αποσυρθεί με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Σέρχιο Γιουλ μίλησε για το μεγάλο φετινό ζήτημα της Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο δεν είναι άλλο από την ανανέωση του Έντι Ταβάρες...

Ο Σέρχιο Γιουλ μίλησε για την νέα του πρόκληση με την Ισπανία στο MundoBasket 2023, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ανανέωση του Έντι Ταβάρες.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από το ESPΝ για τον Αντετοκούνμπο: Αμφίβολο το μέλλον του στους Μπακς

«Δεν βάζω κάποια όρια σε αυτό. Όσο το σώμα μου μου επιτρέπει να παίζω, αυτό θα κάνω. Προφανώς θα ήθελα να είμαι παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, αλλά πρέπει πρώτα να προκριθούμε. Κάτι που δεν είναι εύκολο, παρά το γεγονός πως το κάναμε να φαίνεται τέτοιο τα τελευταία χρόνια. Θα προσπαθήσουμε να πάμε καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, να τελειώσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα και να κοιτάξουμε πώς μπορούμε να πάρουμε το εισιτήριο για το Παρίσι»,  ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε μετά από ερώτηση για τον Έντι Ταβάρες, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης:

«Είμαι της άποψης πως ο Έντι θα πρέπει να αποσυρθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, όποτε θέλει αυτός. Δεν είμαι ούτε ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας, ούτε ο Έντι Ταβάρες, που είναι δουλειά τους όλο αυτό, αλλά είναι ο κορυφαίος σέντερ της Ευρώπης. Δεν υπάρχει κάποιος σαν αυτόν. Για μένα είναι ο καλύτερος αμυντικός, ίσως ακόμη κι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη αυτή την στιγμή, για μας είναι ένα πολύ βασικό κομμάτι. Ελπίζω πως θα ανανεώσει για 10 ή 15 χρόνια και πως θα μείνει για μια ζωή στη Μαδρίτη για να σημαδέψει μια ολόκληρη εποχή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ