Σχίζας: «Ενθουσιασμένος που επιστρέφω στον ΠΑΟΚ»

Σχίζας: «Ενθουσιασμένος που επιστρέφω στον ΠΑΟΚ»

Χαρούμενος που επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο 34χρονος γκαρντ/φόργουορντ.

Το έντονο συναίσθημα ικανοποίησης που τον διακατέχει για την ένταξή του ξανά στο δυναμικό του ΠΑΟΚ εξέφρασε σήμερα ο Σταύρος Σχίζας.

Ο 34χρονος γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος θα αποτελέσει μέλος του ρόστερ του «Δικεφάλου» για τη σεζόν 2023-2024- επιστρέφοντας στις τάξεις μετά τη διετία 2018-2020 που φόρεσε τη φανέλα του- τοποθετήθηκε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, αναφέροντας:

«Χαίρομαι πολύ που θα είμαι για άλλη μία χρονιά στην αγαπημένη μου πόλη την Θεσσαλονίκη. Θα είναι η 6η συνεχόμενη χρονιά και πραγματικά ήταν αυτό που ήθελα, δηλαδή να μείνω στην Θεσσαλονίκη, να ξαναπαίξω Ευρώπη και εκεί από όπου ξεκίνησε αυτή η πολύ όμορφη ιστορία. Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω σε γνώριμα εδάφη και είμαι σίγουρος ότι δεν θα χρειαστεί αρκετός χρόνος προσαρμογής.

Υπάρχουν πάρα πολλά άτομα στο επιτελείο τα οποία γνωρίζω, υπάρχει ο Βαγγέλης Μαργαρίτης με τον οποίο ήμασταν μαζί στον ΠΑΟΚ και τα δύο προηγούμενα χρόνια που ήμουν στην ομάδα, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης με τον οποίο επίσης υπήρξαμε συμπαίκτες. Είναι και αυτό το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα που είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχουν λίγες ακόμη ημέρες ξεκούρασης και άμεσα, η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσουμε δουλειά με τον κόουτς και όλα τα παιδιά. Μας περιμένει μία μεγάλη και απαιτητική χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ