Ολυμπιακός: Σενάριο για Αργεντινό εξτρέμ! (vids)

Ολυμπιακός: Σενάριο για Αργεντινό εξτρέμ! (vids)

Ο Ολυμπιακός φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Αργεντινό εξτρέμ της Αμέρικα, Λεό Σουάρες, με τον οποίο ο Αντόνιο Κορδόν είχε συνεργαστεί στην Βιγιαρεάλ το 2015.

Την περίπτωση του 27χρονου Αργεντινού εξτρέμ της Αμέρικα, Λεό Σουάρες, φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Sportday», ο Λεό Σουάρες προτάθηκε στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού και εξετάζεται από τους ανθρώπους του πειραϊκού συλλόγου.

Ο Λεό Σουάρες είναι αριστεροπόδαρος (1.69 μ.), αλλά αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής. Με την ίδια άνεση, ωστόσο, μπορεί να παίξει και στο αριστερό άκρο, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να αγωνιστεί και ως δεύτερος επιθετικός.

Διαβάστε επίσης: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα: ΑΕΚ και Παναθηναϊκός στον δρόμο για το «σεντόνι»

Φέτος, μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 5 παιχνίδια, έχοντας 2 γκολ και 2 ασίστ στο ενεργητικό του, ενώ το συμβόλαιο που έχει με την μεξικανική Αμέρικα είναι μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Λεό Σουάρες έχει ισπανικό διαβατήριο, ενώ στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Αντόνιο Κορδόν στην Βιγιαρεάλ.

Το 2015, ο νυν τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, είχε πάρει στην ισπανική ομάδα τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, με την Βιγιαρεάλ να δίνει 2 εκατ. ευρώ στην Μπόκα Τζούνιορς. Όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν οι δύο πλευρές, καθώς ο Σουάρες υπέστη δύο σοβαρούς τραυματισμούς, που τον άφησαν πίσω. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Βαγιαδολίδ και Μαγιόρκα, ενώ πριν από τρία χρόνια πήγε ως ελεύθερος στην Αμέρικα, με την οποία έχει συνολικά 71 συμμετοχές, με 12 γκολ και 9 ασίστ. Συνολικά έχει παίξει σε 230 συμμετοχές, με 37 γκολ και 17 ασίστ.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ