Σφαιρόπουλος : «Με σωστή νοοτροπία και σκληρή δουλειά»

Σφαιρόπουλος : «Με σωστή νοοτροπία και σκληρή δουλειά»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε μετά το τέλος του ματς στα νέα παιδιά των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Προμηθέα Πατρών με 104-69, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλος να στέκεται περισσότερο στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στους Νίκο Αρσενόπουλο και Ανδρέα Τσουμάνη.

Ο κόουτς των Πειραιωτών τόνισε μετά το παιχνίδι ότι: «Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι και επίθεσης και από τις δύο ομάδες. Δεν ξεκινήσαμε καλά αμυντικά κυρίως, επιθετικά είχαμε καλή κυκλοφορία και ελεύθερα σουτ. Κάναμε κάποια κατάχρηση στα σουτ από έξω. Έφτιαξε στη συνέχεια η επίθεση, αλλά αμυντικά δεν ήμασταν καλοί. Όπως πήγε το δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε πιο συγκεντρωμένοι, παίξαμε καλύτερα στην άμυνα.

Στη συνέχεια μπήκαν και από εμάς οι μικροί, από τον Προμηθέα είχαν μπει λίγο νωρίτερα, και έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι το οποίο δείχνει ότι το ελληνικό μπάσκετ έχει νέους αθλητές και αυτό ήταν το σημαντικότερο του σημερινού παιχνιδιού, τους οποίους πρέπει να τους βοηθήσουμε να παίξουν στο υψηλότερο επίπεδο και εννοώ τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Για τους δικούς μας να πω ότι θα πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν και να είναι πάντα έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να κάνουν αυτό που πρέπει, ξεκινώντας από την άμυνα και να έχουν σωστή νοοτροπία, να δουλεύουν σκληρά για να μπορέσουν να προχωρήσουν ακόμη περισσότερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ