Αυτές θα είναι οι νέες εμφανίσεις του Άρη (pics)

Αυτές θα είναι οι νέες εμφανίσεις του Άρη (pics)

Η ΚΑΕ Άρης παρουσίασε τις νέες φανέλες της ομάδας για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Άρης μπαίνει στην τελική ευθεία για να ολοκληρώσει το ρόστερ που επιθυμεί ο Γιάννης Καστρίτης, με τους Θεσσαλονικείς να παρουσιάζουν τις νέες εμφανίσεις της ομάδας. Ο «αυτοκράτορας» δεν πήγε σε κάτι διαφορετικό με το κίτρινο να κυριαρχεί στην πρώτη φανέλα και το μαύρο στη δεύτερη.

H ανάρτηση της ΚΑΕ Άρης:

Η νέα πανοπλία του Αυτοκράτορα
🟡⚫️ Η ΚΑΕ Άρης Midea παρουσιάζει μία πρώτη «γεύση» από τις εμφανίσεις της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.
🤜🤛 Σε συνεργασία με την CrossOver Basketball και το Aris Media Factory, αυτές θα είναι οι εμφανίσεις του Άρη στην επερχόμενη Basket League και το BKT EuroCup.
👉 Οι εμφανίσεις είναι ήδη διαθέσιμες για τους φίλους της ομάδας στο e-shop της ΚΑΕ Άρης Midea (https://arisbc.crossoverbrand.com/product-category/emfaniseis/?fbclid=IwAR2uf5mwDnHnEeRuEvpIgvpWuWCt2H78ybYw1k5ZV065DMZt7beBQWMw9E4) και σύντομα θα διατίθενται και από την μπουτίκ της ΚΑΕ.
👉 Η επίσημη παρουσίαση των εμφανίσεων του Άρη Midea θα γίνει σε ειδική εκδήλωση, η οποία θα ανακοινωθεί μέσα στο προσεχές διάστημα.
🤝 Με χαρά ανακοινώνουμε τη συνέχιση της συνεργασίας μας με την Crossover Basketball, μιας εκ των κορυφαίων εταιρειών αθλητικής ένδυσης στην Ελλάδα, η οποία «ντύνει» τον Άρη τα τελευταία χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ