Κολοσσός Ρόδου: Ανακοίνωσε Τζέρελ Σίμονς

Κολοσσός Ρόδου: Ανακοίνωσε Τζέρελ Σίμονς

Παίκτης του Κολοσσού Ρόδου έγινε με κάθε επισημότητα ο Τζέρερλ Σίμονς, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ, με τον Αμερικανό να έρχεται δεύτερη φορά στην Ελλάδα.

Σε ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής του προχώρησε ο Κολοσσός, ανακοινώνοντας τη συμφωνία του με τον Αμερικανό γκαρντ και γνώριμο στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του στον Απόλλωνα Πατρών, Τζέρελ Σίμονς.

Την περυσινή αγωνιστική περίοδο ο 30χρονος γκαρντ τη «μοίρασε» σε Νίμπουρκ και Μπάμπεργκ, ενώ με την τελευταία είχε μέσο όρο στο γερμανικό πρωτάθλημα (σε 23 αγώνες) 10,6 πόντους, 1,4 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ.

Διαβάστε επίσης: Επιβεβαίωση από το Ισραήλ: Ο Ολυμπιακός, ο Μάικ Τζέιμς και ο πρώτος μεταγραφικός στόχος

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Τζέρελ Σίμονς. Ο Τζέρελ Σίμονς είναι γεννημένος στις 11 Ιουνίου του 1993 στο Μέριλαντ των ΗΠΑ και με ύψος 1,88μ. αγωνίζεται ως γκαρντ. Στην κολεγιακή του καριέρα αγωνίστηκε με το Brevard College (2011-13) και με το Lincoln Memorial University (2014-16).

Πρώτος επαγγελματικός σταθμός τους Σίμονς ήταν η Ρίλσκι της Βουλγαρίας το 2016, ενώ επίσης έχει αγωνιστεί σε Αργεντινή, Μαυροβούνιο, Λιβύη, Ισλανδία, Γερμανία, Δομινικανή Δημοκρατία και Σενεγάλη. Τον Φεβρουάριο του 2022 ο Σίμονς γνώρισε την ελληνική Basket League με τη φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας.

Τη σεζόν 2022/23 ξεκίνησε στην Τσεχία και τη Νίμπουρκ. Τον Δεκέμβριο μετακόμισε στη Γερμανία και την Μπάμπεργκ. Σε 23 αγώνες στο πρωτάθλημα, είχε κατά μέσο όρο 10,6 πόντους, 1,4 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ