Σάκοτα : «Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα»!

Ο προπονητής της ΑΕΚ παραδέχθηκε με τρόπο αφοπλιστικό την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ, εκτιμώντας ότι η ομάδα του ήταν κακή στην τελευταία περίοδο.


Σάκοτα : «Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα»! | to10.gr

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν είχε πολλά να πει μετά το τέλος του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου του, δεν δίστασε μάλιστα να τον χαρακτηρίσει καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ, επικαλούμενος την τελική βαθμολογία της Basket League. Εκτίμησε δε, ότι η ΑΕΚ ήταν πολύ κακή στην τελευταία περίοδο, γι’ αυτό έχασε.

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για το 1-0. Σε κάποιο σημείο της τελευταίας περιόδου δεν παίξαμε καλή άμυνα, εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Φταίει και η άμυνα και η επίθεση για το σερί της τέταρτης περιόδου. Το 1-0 μεγάλο πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ, αλλά τώρα έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Τι τρέμουν στον ΠΑΟΚ μετά το άκυρο του ΣτΕ

Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα, τερμάτισε τέταρτος και εμείς πέμπτοι. Γι’ αυτό έκανε το 3-0 απέναντί μας σήμερα», δήλωσε αρχικά.

Και σε ερώτηση γιατί απέσυρε τον Καββαδά στην τελευταία περίοδο ενώ πήγαινε καλά, απάντησε: «Απέσυρα τον Καββαδά. Έχω δικαίωμα να κάνω αλλαγές και έκανα αλλαγές».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο