Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγιές του Αταμάν για Σλούκα

Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγιές του Αταμάν για Σλούκα

Πρώτη προπόνηση για τον Παναθηναϊκό υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν για τον Κώστα Σλούκα. Εκτός προγράμματος έμεινε ο Ντίνος Μήτογλου ο οποίος ήταν με δεμένα χέρι.

Την πρώτη του πρόπονηση ολοκλήρωσε σήμερα Πέμπτη (31/08) ο Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν στο ΟΑΚΑ ενόψει την σεζόν 2023/24.

Ο Τούρκος κόουτς είχε στην διάθεση του όλους τους παίκτες εκτός από τους εκείνους που λείπουν λόγω των υποχρεώσεών τους με τις Εθνικές τους ομάδες στο Μουντομπάσκετ 2023, Ιωάννης Παπαπέτρου, Δημήτρης Μωραϊτης, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ματίας Λεσόρ.

Διαβάστε επίσης: «Συμφώνησε με τη Νότιγχαμ ο Βλαχοδήμος» (pic)

Ο παίκτης που τράνηξε τα βλέμματα στην «πρώτη» του Παναθηναϊκού ήταν ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος δεν ανανέωσε με τον Ολυμπιακό και έπειτα υπέγραψε ένα παχυλό συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Στην προπόνηση ήταν και ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος επέστρεψε πρόωρα απο την Μανίλα, αφού υπέστη ρωγμώδες κάταγμα βάσης μικρού δακτύλου στο αριστερό χέρι, λίγο πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου. Ωστόσο, δεν συμμετείχει κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας καθώς είχε δεμένο το χέρι του.

Υπενθυμίζουμε, πως ο Παναθηναϊκός θα πραγματοποιήσει ακόμη μία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, την Παρασκευή (01/09) στο ΟΑΚΑ και μετά θα αναχωρήσει για την Σλοβενία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασκό στάδιο της προετοιμασίας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ