Ολυμπιακός: Παραμένει εκτός προπονήσεων ο Σακίλ ΜακΚίσικ

Ολυμπιακός: Παραμένει εκτός προπονήσεων ο Σακίλ ΜακΚίσικ

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν 2023/24, με μία απουσία, αυτή του ΜακΚίσικ που παραμένει εκτός προπονήσεων.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την προετοιμασία του με προπονήσεις που λαμβάνουν χώρα στο ΣΕΦ.

Στην έναρξη της προετοιμασίας οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μερικές απουσίες εξαιτίας του Μουντομάσκετ 2023, καθώς Κώστας Παπανικολάου, Τόμας Ουόκαπ, Μιχάλης Λούντζης, Γιαννούλης Λαρεντζακης, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μουστάφα Φαλ, όμως δεν είναι οι μόνοι που δεν βρίσκονται στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο Τέρενς Ντέιβις που βρίσκεται στο… μπλοκάκι του Μπαρτζώκα

Εκτός προπονήσεων παραμένει ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος δεν έχει αναρρώσει πλήρως από την επέμβαση στο διάφραγμα στην οποία υποβλήθηκε. Λόγος ανησυχίας για την κατάστασή του δεν υπάρχει, καθώς ο παίκτης αναμένεται να επιστρέψει στην δράση σιγά – σιγά τις επόμενες ημέρες, ωστόσο δεν είναι ακόμη σε θέση να προπονηθεί κανονικά.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού, κατά τα άλλα συνεχίζεται κανονικα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει μπάσκετ και βάρη και τις προπονήσεις να είναι διαδοχικές.

Θυμίζουμε πως στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα και των συνεργατών του βρίσκονται οι Νάιτζελ Oυίλιαμς – Γκος, Λουκ Σίκμα, Γιώργος Τανούλης, Τζόρτζ Πάππας, Άλεκ Πίτερς και Αϊζάια Κάνααν, μαζί με τους νεαρούς Παναγιώτη Τσάμη, Σωτήρη Οικονομόπουλο, Βενιαμίν Αμπόσι, Αναστάση Ροζακέα, Ευστράτιο Παπασταύρου και Στέφανο Σπάρταλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ