Ολυμπιακός: Αναβλήθηκε το δεύτερο φιλικό με τον Προμηθέα – Τι συμβαίνει με Πίτερς και Πάπας

Ολυμπιακός: Αναβλήθηκε το δεύτερο φιλικό με τον Προμηθέα – Τι συμβαίνει με Πίτερς και Πάπας

Ποιος είναι ο λόγος που αναβλήθηκε το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα την Κυριακή;

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με τον Προμηθέα Πατρών σε φιλική αναμέτρηση την Πέμπτη και τραυματίστηκαν οι Άλεκ Πίτερς και Τζορτζ Πάπας, με αποτέλεσμα να διακοπεί το ματς οριστικά.

Το επόμενο φιλικό που είχαν κλείσει οι ερυθρόλευκοι με τον Προμηθέα Πάτρας στο ΣΕΦ την Κυριακή (10/9) αναβλήθηκε, καθώς δεν έχουν αρκετούς διαθέσιμους παίκτες για να παίξουν και να μπορέσουν να βγάλουν συμπεράσματα από ένα τέτοιο ματς.

Από εκεί και πέρα οι Πίτερς και Πάπας, που τραυματίστηκαν στη διάρκεια του πρώτου φετινού ματς προετοιμασίας της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα κόντρα στους Αχαιούς στο Δημήτρης Τόφαλος, θα υποβληθούν το απόγευμα της Παρασκευής (8/9) σε περαιτέρω εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημίας που έχουν υποστεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι διεθνείς Κώστας Παπανικολαου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τόμας Γουόκαπ και Μιχάλης Λούντζης θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού την προσεχή Δευτέρα (11/9), ενώ ο Μουσταφά Φαλ θα μπει στο πρόγραμμα προπονήσεων των ερυθρολεύκων το Σάββατο (10/9).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ