Μιλουτίνοφ, ο (επόμενος) βασιλιάς του κόσμου (vids)

Μιλουτίνοφ, ο (επόμενος) βασιλιάς του κόσμου (vids)

Στην κορύφωση ενός μυθικού Μουντομπάσκετ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ κατάπιε τον Καναδά και έστειλε την Σερβία στον τελικό

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα στο Μουντομπάσκετ; Ένα δικό μας παιδί θα είναι εκεί ως το τέλος. Ο φοβερός και τρομερός Νίκολα Μιλουτίνοφ που πρώτα θα φορέσει μετάλλιο στις Φιλιππίνες και έπειτα θα επιστρέψει στα μέρη μας για τον Ολυμπιακό. Μυθική η εμφάνιση του στον σημερινό ημιτελικό με τον Καναδά και μια ματιά στους αριθμούς του φτάνει και περισσεύει για να αντιληφθεί κανείς την κατάσταση: 16 πόντοι (6/6 διπ), 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 6 κερδισμένα φάουλ.

Τους έκανε μια χαψιά τους NBAερς o άσος του Ολυμπιακού. Γιόκιτς αντί του Γιόκιτς o 29χρονος σέντερ οδηγώντας τη χώρα του έπειτα από εννέα χρόνια ξανά σε έναν τελικό Μουντομπάσκετ (2014, ΗΠΑ-Σερβία).

Διαβάστε επίσης: Ο Πογιέτ κάπου έχασε την αίσθηση του μέτρου…

Όργια κάνει σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο ο άσος του Ολυμπιακού. Ο δεύτερος πόλος πλάι στον καταπληκτικό Μπογκντάνοβιτς και ο πλέον κυρίαρχος σέντερ της διοργάνωσης. Με 13,57 πόντους ανά ματς, με 9 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά ματς. Κανονική παράσταση ξεσηκώνοντας μεταξύ άλλων και τους φίλους των Ερυθρόλευκων που τον περιμένουν «πως και πως» να επιστρέψει στα παλιά του λημέρια. Να γίνει ξανά ο «πύργος» του ΣΕΦ.

Θέλησαν σήμερα οι Καναδοί να επιβάλλουν το παιχνίδι τους με αυτό το κλασικό small ball τρικ που επιχειρούν. Δίχως σέντερ. Ο Μιλουτίνοφ όμως τους ανάγκασε να το μετανιώσουν πικρά. Ένα κεφάλι «πάνω» ήταν ο άσος του Ολυμπιακού και ουσιαστικά η δική του υπεροχή ήταν που δημιούργησε το πρώτο και βασικό ρήγμα σε αυτό το παιχνίδι. Δεν «έβγαινε» το μαρκάρισμα του επί τριάντα λεπτά στο παρκέ. Και τα υπόλοιπα τα ανέλαβε ο Μπογκντάνοβιτς, ο Γιόβιτς και οι άλλοι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ